search
Lori Loughlin (Full House) kan tot 50 jaar gevangenisstraf krijgen
Series / Celebrity

Lori Loughlin (Full House) kan tot 50 jaar gevangenisstraf krijgen

De actrice blijft haar onschuld staande houden...

Actrice Lori Loughlin (Full House) en haar man Mossimo Giannulli blijven ontkennen dat ze de 'University of Southern California' hebben omgekocht. Dit was althans de verklaring welke door beiden werd afgelegd voorbije vrijdag in de rechtbank.

Het is in totaal reeds de derde aanklacht voor Loughlin en haar man. Het koppel wordt verder ook verdacht van het witwassen van geld. Ook deze beschuldiging wordt door beiden ontkend. De bal ging aan het rollen toen het vermoeden ontstond dat het koppel een bedrag zou hebben betaald van 500.000 dollar om hun dochters een plaats te gunnen op één van de meest prestigieuze universiteiten van de wereld. De meisjes zouden op papier opgenomen worden in het roeiteam terwijl geen van beiden de sport uitoefent.

Felicity Huffman
Niet alleen Lori Loughlin is een bekend gezicht welke voor de rechter moest verschijnen in de fraudezaak. Ook Felicity Huffman (Desperate Housewives) was bij de zaak betrokken. Zij zou een bedrag hebben betaald van 15.000 dollar om de resultaten van het examen van haar dochter op te krikken. Felicity bekende echter schuld waardoor ze kon rekenen op een aanzienlijk mildere straf. De actrice kreeg een gevangenisstraf van 14 dagen, een taakstraf evenals een geldboete en een voorwaardelijke straf. Ze werd vorige week reeds vrijgelaten uit de gevangenis.

Wordt actrice Lori Loughlin over de hele lijn schuldig bevonden? Dan hangt er haar nu een totale celstraf boven het hoofd van 50 jaar! Eerder was dat nog maximaal 40 jaar. Zowel Loughlin als haar man dienen zich volgend jaar terug te melden in de rechtbank. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen