Eerste synopsis derde seizoen 'Arrow'

Het derde seizoen luidt de terugkeer van een dodelijke vijand in.

Jim Pedd, 11-07-2014 08:00

Televisiezender The CW heeft de eerste synopsis van het derde seizoen van Arrow vrijgegeven. Daaruit blijkt dat Oliver Queen (Stephen Amell) niet alleen een nieuwe relatie lijkt te gaan krijgen, maar lezen we ook over de terugkeer van een slechterik uit het verleden. Als je niet van spoilers houdt, raden we je aan om niet verder te lezen.
"In de nasleep van zijn overwinning, opent Seizoen Drie met Arrow als de held van de inwoners van Starling City. De misdaadcijfers zijn gedaald, mensen voelen zich veiliger en Captain Lance roept de Anti-Vigilante Task Force zelfs terug. Stralend van geluk, gelooft Oliver dat hij eindelijk een privéleven kan hebben en hij vraagt Felicity mee op een date. Maar op het moment dat Oliver zijn waakzame blik over de stad laat verzwakken, keert een dodelijke slechterik terug naar Starling City. Hij dwingt Oliver daarmee tot de realisatie dat hij nooit Oliver Queen kan zijn, zolang de stad Arrow nodig heeft."

In de Verenigde Staten keert de serie terug op 8 oktober.

Lees meer over: arrow, the cw, synopsis, seizoen 3, derde seizoen, seizoen, plot, verhaal, stephen amell, oliver queen, quintin lance, paul blackthorne, felicity smoak, emily bett rickards

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix