search
Eerste blik op slechterik Agent Kallus 'Star Wars Rebels'
Series / Video/clip/featurette

Eerste blik op slechterik Agent Kallus 'Star Wars Rebels'

Hij is de rechterhand van de grote slechterik van de serie, de Inquisitor.

Komende herfst gaat Star Wars Rebels eindelijk in première. Voordat het zover is, moeten er natuurlijk nog veel personages uitgelicht worden in de media en een daarvan is de slechterik Agent Kallus, ook wel bekend als de Rebellenjager. Zijn stem wordt ingesproken door David Oyelowo en hij is de rechterhand van de grote slechterik van de serie, de Inquisitor.


Bovenaan dit bericht vind je een mooie foto van Agent Kallus. "We wilden dat jaren '70 gevoel vangen, dat zo sterk aanwezig is in 'A New Hope'," vertelde uitvoerend producent Dave Filoni over de serie. "Ik hoop dat veel mensen tijdens de Comic-Con van volgend jaar zijn look overnemen," ging hij verder over de slechterik Kalus.

Dat iemand van het statuur van Oyelowo in de serie te zien is, vindt Filoni geweldig. "We hebben hem verschillende rollen laten spelen, we wisten namelijk wel dat we hem wilden gebruiken, maar wisten niet voor welke rol." Uiteindelijk werd deze dus gevonden en daar is men erg blij mee.

De featurette over het personage konden we helaas niet embedden, dus om die te bekijken moeten we je doorverwijzen naar de website van de L.A. Times.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen