Zwartkomische serie 'Weeds' komt terug: "Weeds 4.20"

'Weeds' komt terug!

"Weeds 4.20", terugkeer van de donkere comedy-serie over de cannabis-dealende huisvrouw?

Emma Nota, 9 november 2019 om 10:00

Een vervolg op de donkere comedy-serie Weeds is in ontwikkeling bij Starz, heeft Lionsgate CEO Jon Feltheimer bevestigd: "Weeds 4.20".
De nieuwe show speelt 10 jaar na de gebeurtenissen in de oorspronkelijke serie in een tijdperk van Amerikaanse wiet legalisatie. Weeds-ster Mary-Louise Parker komt terug in de hoofdrol en zal de serie ook produceren. Verder keert schrijver en producent van de oorspronkelijke serie Victoria Morrow terug.

"Hoe enthousiast we ook zijn over onze nieuwe serie, ik wil iedereen eraan herinneren dat 'het oude ook nieuw is' en we zijn verheugd om twee van de meest geprezen shows in de televisiegeschiedenis, 'Mad Men' en 'Weeds', weer op te pakken. We lanceren later deze maand de marketingcampagne voor 'Mad Men'. En we zijn verheugd om weer in zee te gaan met actrice en producent Mary-Louise Parker."

Weeds is voor het eerst uitgezonden in 2005 en eindigde na acht seizoenen en meer dan 100 afleveringen in 2012. De serie kreeg veel lof bij zijn debuut, dat uiteindelijk in de loop van zijn run 20 Emmy-nominaties opleverde. Starz wil zich met de nieuwe Weeds richten op vrouwelijke kijkers.

Het lijkt erop dat we later deze maand ook nieuws kunnen verwachten over Mad Men!

Lees meer over: Weeds, Starz, Mary Louise Parker

Informatie over de serie: Weeds

Populair nieuws