search
Eerste beelden 'Better Call Saul'
Series / Foto's

Eerste beelden 'Better Call Saul'

Allereerste indruk van de 'Breaking Bad' spin-off.

Tot nu toe wisten we van Better Call Saul weinig meer dan dat Bob Odenkirk en Jonathan Banks beiden weer te zien zullen zijn als respectievelijk Saul Goodman en Mike Ehrmantraut. Verder bestonden er enkel geruchten rondom deze Breaking Bad spin-off, iets waar nu verandering in komt. Vince Gilligan en AMC hebben namelijk twee foto's en nieuwe informatie met de wereld gedeeld.


Better Call Saul speelt zich zes jaar vóór de gebeurtenissen in Breaking Bad af. De man die we kennen als Saul Goodman heet op dat moment nog Jimmy McGill en is een doodnormale advocaat die op zoek gaat naar zijn lotsbestemming. Om dit te bereiken, besluit hij zich met illegale praktijken bezig te gaan houden. In Better Call Saul, een dramaserie met zwarte humor, zien we hoe Jimmy verandert in Saul.

Personages die we zullen gaan tegenkomen zijn Sauls broer Chuck (Michael McKean), Kim (Rhea Seehorn), Hamlin (Patrick Fabian) en Nacho (Michael Mando). Al deze personages bevinden zich zowel aan de goede als de slechte kant van de wet.

Better Call Saul gaat in 2015 in première. In Nederland heeft Netflix de rechten op de serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen