search
'Fuller House' cast: "Niet te geloven dat het allemaal voorbij is"
Series / Celebrity

'Fuller House' cast: "Niet te geloven dat het allemaal voorbij is"

De opnames voor het vijfde en laatste seizoen zijn inmiddels afgerond...

De opnames voor de serie Fuller House zijn helemaal afgerond. Naar aanleiding van deze gebeurtenis heeft de cast van de populaire spin-off het voorbije weekend een aantal emotionele afscheidsberichten gedeeld op social media.

In een reactie op het afscheid heeft John Stamos de voorbije zaterdag laten optekenen dat hij zich gelukkig prijst met het feit dat er vijf seizoenen zijn verschenen van Fuller House.

"Ik denk dat we terecht trots mogen zijn. Er zijn niet veel Netflix series meer die nog aan 5 seizoenen komen, in tegendeel. Toch is het voor ons lang niet genoeg. Dit gezegd zijnde zijn we toch zeer dankbaar. Fatsoen is op een moment als deze uiteraard moeilijk te vinden, want de verdeeldheid was nog nooit eerder zo groot als nu. Goddank bestaat er familietelevisie als Fuller House."

Bekijk op instagram


Lees ook: Netflix-serie 'Fuller House' krijgt een vijfde en laatste seizoen

Afscheidsfeestje
Voorbije zaterdag vond er een afscheidsfeestje plaats voor de volledige cast van Fuller House. Verschillende leden van de cast waaronder hoofdrolspelers Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin evenals Andrea Barber hebben beelden gedeeld van dat afscheidsfeestje. Jodie liet in ieder geval optekenen de Fuller House-familie enorm te zullen missen. Andrea wou op haar beurt de fans vooral bedanken voor de steun en het kijken over de voorbije vijf jaar.

Bekijk op instagram


Ook één van de nieuwe, jonge leden van de cast liet zich niet onbetuigd. Elias Harger, welke in de reeks de rol van Max vertolkt heeft namelijk op social media een foto gedeeld van zichzelf op de eerste dag van zijn opnames voor Fuller House samen met een recentere foto. Harger, welke op vandaag 12 jaar is schreef bij zijn foto het volgende:

"Vandaag was een erg emotionele dag. Ik ga iedereen ontzettend missen. Ik heb niet alleen heel wat mooie herinneringen verzameld, daarnaast heb ik er ook nieuwe vrienden bijgekregen. Ik kan eigenlijk nog niet echt geloven dat het helemaal voorbij is."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen