search

Ons nieuws van maandag 18 november 2019

Comic-accurate Ravager in 'Titans' onthuld!
Series / Foto's

Comic-accurate Ravager in 'Titans' onthuld!

Bekijk het kostuum hier!

Er is een nieuwe foto verschenen van het tweede seizoen van Titans. Op het beeld zien we Rose Wilson (Chelsea Zhang) in een comic-accuraat Ravager-kostuum. Zij is een van de nieuwkomers in de comicserie en de dochter van schurk Slade Wilson, a.k.a. Deathstroke.

DC Universe heeft nu een beeld vrijgegeven van het tweede seizoen waarin we haar zien staan in het kostuum. We zien Rose dus als Ravager in een blauw, oranje en wit kleurschema, dat perfect past bij hoe we haar al die jaren in de comics konden zien. Op basis van deze foto concluderen we ook maar even dat ze hierin strijdt met een schurk.



Titans
In deze laatste afleveringen van de serie Titans krijgen we ook eindelijk te zien hoe Dick Grayson het kostuum van Nightwing aandoet. Hij neemt dan afscheid van zijn rol als Robin en wordt een nieuwe held. Dat zal hij doen, samen met Superboy, Hawk, Dove en Starfire.

Lees ook: Boy of Steel in actie in clip 'Titans' seizoen 2!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fuller House' cast: "Niet te geloven dat het allemaal voorbij is"
Series / Celebrity

'Fuller House' cast: "Niet te geloven dat het allemaal voorbij is"

De opnames voor het vijfde en laatste seizoen zijn inmiddels afgerond...

De opnames voor de serie Fuller House zijn helemaal afgerond. Naar aanleiding van deze gebeurtenis heeft de cast van de populaire spin-off het voorbije weekend een aantal emotionele afscheidsberichten gedeeld op social media.

In een reactie op het afscheid heeft John Stamos de voorbije zaterdag laten optekenen dat hij zich gelukkig prijst met het feit dat er vijf seizoenen zijn verschenen van Fuller House.

"Ik denk dat we terecht trots mogen zijn. Er zijn niet veel Netflix series meer die nog aan 5 seizoenen komen, in tegendeel. Toch is het voor ons lang niet genoeg. Dit gezegd zijnde zijn we toch zeer dankbaar. Fatsoen is op een moment als deze uiteraard moeilijk te vinden, want de verdeeldheid was nog nooit eerder zo groot als nu. Goddank bestaat er familietelevisie als Fuller House."

Bekijk op instagram


Lees ook: Netflix-serie 'Fuller House' krijgt een vijfde en laatste seizoen

Afscheidsfeestje
Voorbije zaterdag vond er een afscheidsfeestje plaats voor de volledige cast van Fuller House. Verschillende leden van de cast waaronder hoofdrolspelers Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin evenals Andrea Barber hebben beelden gedeeld van dat afscheidsfeestje. Jodie liet in ieder geval optekenen de Fuller House-familie enorm te zullen missen. Andrea wou op haar beurt de fans vooral bedanken voor de steun en het kijken over de voorbije vijf jaar.

Bekijk op instagram


Ook één van de nieuwe, jonge leden van de cast liet zich niet onbetuigd. Elias Harger, welke in de reeks de rol van Max vertolkt heeft namelijk op social media een foto gedeeld van zichzelf op de eerste dag van zijn opnames voor Fuller House samen met een recentere foto. Harger, welke op vandaag 12 jaar is schreef bij zijn foto het volgende:

"Vandaag was een erg emotionele dag. Ik ga iedereen ontzettend missen. Ik heb niet alleen heel wat mooie herinneringen verzameld, daarnaast heb ik er ook nieuwe vrienden bijgekregen. Ik kan eigenlijk nog niet echt geloven dat het helemaal voorbij is."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de definitieve tijdlijn van Star Trek!
Series / Nieuws

Dit is de definitieve tijdlijn van Star Trek!

Alle zeven series en dertien films komen bij elkaar.

Het Star Trek-universum wordt de komende jaren alsmaar groter. En dus is het tijd dat er eens een goede tijdlijn komt om duidelijk te maken hoe de grote gebeurtenissen van de afgelopen zeven televisieseries en dertien live-action films zich tot elkaar verhouden.

Op het Twitter-account van StarTrek.com verscheen een video die de complete tijdlijn duidelijk maakt. Die omvat heel veel gebeurtenissen, waaronder het bezoek van Kirk, Spock en McCoy aan de jaren dertig, de Eugenics War van 1992 tot 1996 en de uitvinding van Warp Drive.

Alles duidelijk
De video die je hieronder kan bekijken, maakt dan ook alles duidelijk. Zo zien we dat er meerdere tijdlijnen door elkaar lopen (de reguliere die begint in 2151) en de Kelvin-tijdlijn (die begint in het jaar 2233 en draait om de films van J.J. Abrams). Ook zien we de jaren waarin alle series zich tot nu toe afspelen, waarbij het jaar 2379 nu het verst gelegen is. Straks is dat anders met Discovery, dat de 32ste eeuw in duikt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arrowverse's Crisis on Infinite Earths krijgt open einde
Series / Nieuws

Arrowverse's Crisis on Infinite Earths krijgt open einde

Geen gesloten boek na deze megacrossover.

Eind dit jaar kunnen we de grootste crossover van het Arrowverse tot nu toe zien: Crisis on Infinite Earths. De vijfdelige crossover is al jaren in de maak en brengt het multiversum bij elkaar. Fans weten ook dat er een geliefd personage zal sterven in de Crisis. Maar of het event een gesloten einde krijgt?

LaMonica Garrett speelt de rol van Monitor en Anti-Monitor in deze crossover. Hem werd gevraagd of de Crisis alle open verhaallijnen afrondt, of dat de boel een gesloten einde krijgt. Nou, nee dus, er zit meer een open einde in, laat hij weten.

Lees ook: Nog veel meer cameo's in Crisis on Infinite Earths

Open einde
"Ik denk dat het met comics altijd gaat om een open einde. Niets is definitief. Doomsday doodde Superman en daarna kwam hij terug. Dus weet je, er gebeuren dingen, nou ja, ik kan ook niet te veel weggeven. Maar je weet hoe het werkt in comics: niets is definitief."

Lees ook: Eerste teaser Crisis on Infinite Earths!

Deze crossover draait om de strijd van de superhelden van het Arrowverse die gaan samenwerken om de kosmische bedreiging die voortkomt uit de Anti-Monitor het hoofd te bieden. Hij bedreigt het voortbestaan van alle universa.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Marvels 'Moon Knight' verbonden aan Blade
Series / Nieuws

Gerucht: Marvels 'Moon Knight' verbonden aan Blade

Er komen veel crossovers naar het MCU!

Nieuwe berichten wijzen erop dat Marvel-serie Moon Knight verbonden gaat zijn aan de Marvel-film Blade. Het MCU rondde eerder dit jaar een 21-delige filmreeks af en maakt zich nu op voor een glorieuze toekomst vol films en series. Een daarvan draait om Moon Knight en krijgt, zo horen we nu dus, een duidelijke band met de film Blade.

CBR schrijft op basis van Daniel Richtman dat Moon Knight mogelijk verbonden is aan de Blade-film. Die is in Phase 5 te zien en zou mogelijk beide personages naast elkaar laten zien. Hoe zich dat dan straks gaat voltrekken is niet duidelijk, maar mogelijk krijgen de personages een crossover in de serie en dan later ook in de film.

Lees ook: Marvels 'Moon Knight' wordt iets speciaals

Wie is Moon Knight?
Moon Knight heet eigenlijk Marc Spector, een man die ooit tijdens een missie als huurling verraden werd en voor dood achtergelaten. Dat overleefde hij door te bidden tot een godheid die hem hielp en tot zijn Moon Knight maakte. In de comics was hij ooit een tweederangs schurk, maar nu is Moon Knight een held.

Lees ook: Gerucht: dit wordt de schurk van MCU-serie 'Moon Knight'!

De serie staat gepland voor Phase 5 van het MCU, dus we weten nog niet wanneer deze te zien zal zijn. Vermoedelijk pas na 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sin City' krijgt een eigen serie!
Series / Nieuws

'Sin City' krijgt een eigen serie!

Frank Millers Sin City krijgt in ieder geval één seizoen.

In 2014 verscheen Sin City: A Dame to Kill For, een niet zo succesvol vervolg op het geliefde Sin City uit 2005. Uiteraard zijn beide films verfilmingen van de comics van Frank Miller. Nu is de kans groot dat we een tv-serie krijgen voorgeschoteld.

Via Deadline wordt duidelijk dat Sin City-bedenker en auteur Frank Miller een deal heeft gesloten met Legendary Television. Naar verluidt zou er minimaal één seizoen gemaakt gaan worden en daarnaast zou er gedacht worden aan een geanimeerde prequel-serie.

Robert Rodriguez terug?
Volgens Deadline zou Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) in beeld zijn om invulling te gaan geven aan de serie. En zo zouden er meer mensen terugkeren die meewerkten aan de films. De cast is echter nog niet bekend.

Waarschijnlijk is er nog voldoende materiaal om te verfilmen. In de originele Sin City-reeks verschenen dertien delen. Het belangrijkste personage heet Marv en werd in de films gespeeld door Mickey Rourke.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op Bucky in Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Foto's

Eerste blik op Bucky in Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

De opnames voor de eerste Disney+ Marvel-serie zijn gestart.

De opnames voor de eerste Marvel-serie voor Disney+ zijn gestart en eerste foto's van een van de titelhelden op de set van The Falcon and The Winter Soldier zijn nu online opgedoken!

Marvel Studios verrijkt komende drie jaar het Marvel Cinematic Universe met maar liefst acht tv-series die diepte moeten geven aan het filmuniversum. De aftrap ligt in handen van de Avengers-teamleden Falcon, van Anthony Mackie, en de Winter Soldier, van Sebastian Stan. De laatste kennen we ook als Bucky, de beste vriend van Captain America. Hieronder zie je eerste foto's vanaf de set, via JustJared!



Lees ook: Gave beelden Marvel-series 'Hawkeye' en 'The Falcon and the Winter Soldier' van Disney+!

Meer bekende en nieuwe personages!
In The Falcon and the Winter Soldier duiken naast de twee titelhelden ook onder meer Daniel Brühls Helmut Zemo, Wyatt Russells John Walker en Emily VanCamps Sharon Carter op. Vooral het personage John Walker wordt interessant, aangezien dit U.S. Agent wordt. Helmut Zemo zouden we in zijn originele comic-outfit te zien krijgen.

Naar verwachting start The Falcon and the Winter Soldier in augustus 2020. Nog een dik half jaar wachten dus!

Lees ook: Opnames 'The Falcon and The Winter Soldier' officieel gestart!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende 'reactie' van Netflix op Disney+
Series / Nieuws

Opvallende 'reactie' van Netflix op Disney+

Netflix schuwt de nieuwe concurrentie duidelijk helemaal niet!

Wie dacht dat Netflix bang zou zijn van de komst van de nieuwe streamingdiensten lijkt bedrogen uit te komen. Naar aanleiding van de lancering van Disney+ liet Netflix zelfs optekenen de nieuwe concurrentie alleen maar toe te juichen. Bovendien liet de streamingdienst zich ontglippen helemaal niets te zullen gaan veranderen!

Twee dagen na de lancering van de nieuwe streamingdienst Disney+ werden er aan de Netflix content chief Ted Sarandos enkele vragen gesteld. Het interview vond plaats in het Paley Center voor de Media's International Council Summit. Tijdens het interview liet de content chief zich het volgende ontglippen:

"Voor ons verandert er eigenlijk helemaal niets. Disney is uitstekend in wat ze doen, het zijn stuk voor stuk goede verhaalvertellers. Het is geweldig om er wat nieuwe concurrentie bij te hebben." Een dergelijke reactie lijkt misschien op het eerste zicht verrassend, maar helemaal vreemd is ze niet. Eerder heeft namelijk de CEO van Netflix reeds laten optekenen wellicht zelf ook een abonnement te zullen nemen op Disney+.

Concurrentie
Netflix mag dan wel laten uitschijnen dat het geen probleem heeft met de komst van Disney+ en Disney als bedrijf in het algemeen, toch wordt de strijd op verschillende vlakken hard gestreden. Zo maakte Disney eerder reeds bekend dat ze geen Netflix-advertenties meer zou tonen op de verschillende netwerken waar het bedrijf eigenaar van is. Dat Disney de concurrentie niet meer zal helpen om in de spotlight te komen is uiteraard ook niet zo verrassend.

Hoe het ook zij, Netflix heeft er inmiddels met Disney+ en Apple TV+ twee belangrijke concurrenten bijgekregen. Echter zijn beide streamingdiensten nieuw op de markt terwijl Netflix reeds is uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Het blijft dan ook afwachten wie uiteindelijk deze ongetwijfeld boeiende concurrentiestrijd zal winnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.