Bill Murray te zien in HBO miniserie 'Olive Kitteridge'

Hij vergezelt Frances McDormand en Richard Jenkins in dit project van Lisa Cholodenko (The Kids are All Right).

Jan-Peter Rook, 14-07-2014 16:15

HBO heeft een boel informatie vrijgegeven betreffende Olive Kitteridge, een miniserie gebaseerd op het Pulitzerprijs winnende boek van Elizabeth Strout. Het project, dat wordt geregisseerd door Lisa Cholodenko (The Kids are All Right, 2010), had met Frances McDormand (Fargo, 1996) en Richard Jenkins (Six Feet Under) al twee sterke hoofdrolspelers in de cast. Hier kunnen we nu enkele namen aan toevoegen, waaronder die van Bill Murray.
Olive Kitteridge overbrugt een periode van 25 jaar en vertelt het verhaal van een rustig dorpje in Nieuw-Engeland dat te maken krijgt met onwettige praktijken en tragische gebeurtenissen. We kijken mee met Olive (McDormand), haar man Henry (Jenkins) en hun zoon Christopher (John Gallagher, Jr.).

Naast Murray zijn er ook rollen voor Peter Mullan, Rosemarie DeWitt, Zoe Kazan, Ann Dowd, Cory Michael Smith, Jesse Plemons, Brady Corbet, Audrey Marie Anderson, Patricia Kalember en Maryann Urbano. De vierdelige miniserie, waarvan het scenario afkomstig is van Emmywinnares Jane Anderson, gaat in november in première.

Bron: Coming Soon

Lees meer over: bill murray, zoe kazan, olive kitteridge, richard jenkins, frances mcdormand, hbo, Lisa Cholodenko

Populair nieuws