Nieuwe personages grote focus 'Heroes Reborn'

De bedoeling is een volledig nieuw verhaal te vertellen.

Jim Pedd, 15 juli 2014 11:20

In 2015 brengt NBC Heroes spin-off serie Heroes Reborn naar het kleine scherm. Er zijn maar weinig details over de serie vrijgegeven, hoewel wel al bekend werd gemaakt dat Jack Coleman terugkeert. In een interview vertelde bedenker Tim Kring over de serie en wat we kunnen verwachten.
”Om eerlijk te zijn, was ik het niet die met het idee kwam, maar NBC,” vertelde Kring. ”Ze zagen de waarde van die franchise en dat merk en vroegen of ik er interesse in had weer aan het hoofd van de franchise te staan. We hadden het verhaal achtergelaten op een plek waar we nog meer te vertellen hadden. Dus met deze kans, wilde ik het verhaal brengen naar plekken waar we in het vijfde seizoen naartoe wilden gaan. […] Maar vijf jaar zijn verstreken en ik had ook nieuwe plannen om het merk te rebooten op een manier die mensen een nieuwe blik op de serie biedt. Je krijgt dus te maken met veel nieuwe personages, maar houdt het gevoel dat je je bevindt in die wereld van Heroes waar je bekend mee bent.”

In de aankondiging van de dertien afleveringen tellende serie, werd bekend gemaakt dat er nieuwe personages gevolgd zullen worden en dus niet die uit de afgelopen vier seizoenen. Toch komen er een paar bekende gezichten langs en Kring onthulde waarom dat het geval zal zijn.

”De overgrote meerderheid betreft nieuwe personages en gloednieuwe ideeën,” ging Kring verder. ”Het terugbrengen van nieuwe personages is alleen om een gevoel van continuïteit te geven en een connectie met de oorspronkelijke wereld tot stand te brengen. Als het allemaal nieuw zou zijn, wat je te zien krijgt, missen we bepaalde elementen die nodig zijn om daar te komen en je de brug te bieden die nodig is om naar iets nieuws te gaan. Ik benaderde Coleman omdat hij een personage speelde dat de mogelijkheid gaf om nieuwe personages te introduceren. Dus hij krijgt sowieso een kleine rol.”


Bron: eW

Lees meer over: heroes reborn, tim kring, nbc, heroes, superkrachten, superhelden, serie, reboot, eerste seizoen, miniserie, jack coleman

Informatie over de serie: Heroes Reborn

Populair nieuws