Hitserie 'Sex Education' seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix!

'Sex Education' seizoen 2 binnenkort op Netflix

Het wachten is voor de fans bijna voorbij...

Geoffrey Ketels, 25 november 2019 om 15:51

Eerder heeft Netflix bekend gemaakt dat er met zekerheid een vervolg zou komen op haar serie Sex Education. Wanneer dat vervolg precies zou verschijnen bleef echter vooralsnog gissen. Tot op vandaag althans, want Netflix heeft nu officieel aangegeven wanneer we het tweede seizoen precies kunnen verwachten.
In het eerste seizoen van Sex Education konden we reeds allemaal kennismaken met Otis en zijn moeder die seksuologe is. Samen met zijn vriendin Maeve besluit Otis op een zeker ogenblik om een sekstherapie op te richten voor de leerlingen van de school. De twee beslissen om hun leeftijdsgenoten te helpen met betrekking tot alles wat met seks te maken heeft. Aan het einde van het eerste seizoen krijgt Otis gevoelens voor Olga. Het is voor hem nu vooral zaak om zijn seksuele driften onder controle te kunnen houden.

17 januari
Voor wie reeds even aan het wachten is op het vervolg van Sex Education is de verlossing nabij. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat het tweede seizoen te zien zal zijn op de streamingdienst vanaf 17 januari 2020. Bovendien zal het tweede seizoen net als het eerste terug uit 8 afleveringen bestaan.

Lees ook: Tweede seizoen voor Netflix' 'Sex Education'

Bron: TVline.com

Lees meer over: Sex Education, Netflix, serie

Populair nieuws