search

Ons nieuws van maandag 25 november 2019

Hitserie 'Sex Education' seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Hitserie 'Sex Education' seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix!

Het wachten is voor de fans bijna voorbij...

Eerder heeft Netflix bekend gemaakt dat er met zekerheid een vervolg zou komen op haar serie Sex Education. Wanneer dat vervolg precies zou verschijnen bleef echter vooralsnog gissen. Tot op vandaag althans, want Netflix heeft nu officieel aangegeven wanneer we het tweede seizoen precies kunnen verwachten.

In het eerste seizoen van Sex Education konden we reeds allemaal kennismaken met Otis en zijn moeder die seksuologe is. Samen met zijn vriendin Maeve besluit Otis op een zeker ogenblik om een sekstherapie op te richten voor de leerlingen van de school. De twee beslissen om hun leeftijdsgenoten te helpen met betrekking tot alles wat met seks te maken heeft. Aan het einde van het eerste seizoen krijgt Otis gevoelens voor Olga. Het is voor hem nu vooral zaak om zijn seksuele driften onder controle te kunnen houden.

17 januari
Voor wie reeds even aan het wachten is op het vervolg van Sex Education is de verlossing nabij. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat het tweede seizoen te zien zal zijn op de streamingdienst vanaf 17 januari 2020. Bovendien zal het tweede seizoen net als het eerste terug uit 8 afleveringen bestaan.

Lees ook: Tweede seizoen voor Netflix' 'Sex Education'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor tweede helft 'The Walking Dead' seizoen 10!
Series / Trailer

Trailer voor tweede helft 'The Walking Dead' seizoen 10!

Wat staat ons nog te wachten?

Het gaat nog heftig worden in het tweede deel van de tiende reeks van AMC-serie The Walking Dead. Vandaag heeft AMC de trailer voor de tweede helft van het tiende seizoen vrijgegeven en die belooft heel wat strijd te brengen.

Daarnaast gaan we in de tweede helft van dit seizoen afscheid nemen van Michonne. Het personage gaat nu op een reis en die dient vermoedelijk alleen als opzet voor haar vertrek. De tweede helft van dit seizoen zal ook laten zien hoe Negan binnen de Whisperers aan de slag gaat en zijn magie laat werken en zal een flinke strijd tonen tussen de Whisperers en de overlevenden in Alexandria. Hopelijk krijgen we ook nog een gevecht tussen Alpha en Carol te zien. De serie keert terug op 23 februari 2020. Hieronder de trailer!



Het The Walking Dead-universum wordt episch groot volgend jaar. Maar liefst 42 zondagen zijn er afleveringen te zien in een van de drie series die draaien in de franchise: The Walking Dead, Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond.

Lees ook: Wie neemt het over van Michonne in 'The Walking Dead'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ga aan boord van de unieke 'Game of Thrones'-cruise!
Series / Nieuws

Ga aan boord van de unieke 'Game of Thrones'-cruise!

Reserveer maar alvast je vakantie voor september 2021!

Dat Game of Thrones één van 's werelds meest populaire series ooit is hoeven we niet meer te vertellen. Heel wat mensen houden er dan ook van om de filmlocaties te bezoeken. Heb je nog geen vakantie gepland voor september 2021 (en wie heeft dat nu al wel)? Dan hebben wij een leuke tip voor jou in petto!

In september 2021 vaart de enige, echte Game of Thrones Cruise voor het eerst uit. Eigenlijk is er sprake van twee cruises, want er bestaat zowel een noordelijke als een zuidelijke cruise. De eerste cruise laat opvarenden kennismaken met locaties als The Wall, Castle Black, Hardhome, Winterfell, Pyke, King's Road en de grot van Jon en Ygritte. Dat deze locaties worden aangedaan betekent dat de cruise je meeneemt naar de landen IJsland, Ierland en Noord-Ierland.

Een tweede optie waarover je beschikt is de zuidelijke cruise. Deze laat opvarenden kennismaken met allerhande locaties uit Dorne, Essos en natuurlijk ook King's Landing. Deze cruise vaart dan ook naar landen als Spanje, Malta en Kroatië.

Lees ook: Gerucht: er bestaat toch een alternatief einde voor 'Game of Thrones'

Verkleedavonden
Niet alleen de verschillende locaties die worden aangedaan door de cruise staan in het teken van Game of Thrones. Dit geldt ook voor de sfeer aan boord. Zo zal het schip volledig worden aangepast aan het thema van de bekende serie. Concreet betekent dit dat gasten deel kunnen nemen aan zowel verkleedavonden, wijnproeverijen evenals een schattenjacht en nog zoveel meer.

Ben jij ook wel te vinden voor deze unieke Game of Thrones cruise? Dan kan je wel best nu al beginnen met sparen. Aan de cruise is namelijk een stevig prijskaartje verbonden van 4.600 euro per persoon.

Lees ook: Emilia Clarke werd onder druk gezet voor naaktscènes 'Game of Thrones'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende foto Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Nieuws

Opvallende foto Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

Wat heeft dit te betekenen?

Het duurt nog even, maar volgend jaar verschijnt de eerste Disney+ tv-serie binnen het grote Marvel Cinematic Universe. Dit wordt uiteraard The Falcon and The Winter Soldier, waarin we te zien krijgen hoe het personage Sam Wilson omgaat met zijn nieuwe status.

In The Falcon and The Winter Soldier groeit Anthony Mackie's personage uit tot de nieuwe Captain America van de franchise. Hij doet dit samen met Bucky a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan. Maar er zijn ook nieuwe gezichten, en Wyatt Russells John Walker a.k.a. U.S. Agent is daar eentje van!

Lees ook: Eerste blik op Bucky in Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

Opvallende foto vanaf de set
Hieronder zie je een opvallende foto vanaf een set van de Marvel-serie. Er lijkt een podium te zijn opgebouwd in een football-stadion en daarop wordt waarschijnlijk de "nieuwe" Captain America onthuld. Er is zelfs een logo te zien van U.S. Agent. Waarschijnlijk gaat dit nog wel tot een confrontatie leiden.


Hieronder ook nog andere foto's met Mackie, samen met actrice Adepero Oduye. Zij speelt waarschijnlijk de zus, Sarah Wilson, of anders zijn vriendin, Leila Taylor.



Lees ook: Gave beelden Marvel-series 'Hawkeye' en 'The Falcon and the Winter Soldier' van Disney+!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er een 'Star Wars'-serie over Doctor Aphra op Disney+?
Series / Nieuws

Komt er een 'Star Wars'-serie over Doctor Aphra op Disney+?

Er is veel Star Wars in ontwikkeling voor Disney+.

Dit jaar verschijnt The Mandalorian op Disney+ en daarvan komt ook een tweede seizoen. Ook zijn er series in ontwikkeling rond de personages Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi. Maar wat zit er nog meer in de Star Wars-pijplijn?

Volgens Star Wars Unity zou Disney+ denken aan een serie rond het personage Doctor Aphra. Dit personage is bekend uit de stripreeks rond Darth Vader en het personage groeide uit tot een van de geliefdste personages in de comic.

Doctor Aphra kreeg zelfs haar eigen comic in 2016 en de eerste reeks wordt in december afgerond. Het verhaal speelt zich af tussen Star Wars: Episode IV - A New Hope en Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back. In 2020 volgt een nieuwe reeks, met nieuwe schrijvers.

Wat is al wel bekend?
Op dit moment staan er drie goed ontvangen afleveringen van The Mandalorian op Disney+ en het is al bekend dat showrunner Jon Favreau werkt aan het tweede seizoen. Al vrij snel werd duidelijk dat er ook een serie komt over Diego Luna's Cassian Andor uit de 2016-film Rogue One. Eerder dit jaar werd eindelijk bekend dat Ewan McGregor terugkeert als Obi-Wan Kenobi, ook in een serie voor Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat is The Purge uit 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Wat is The Purge uit 'The Mandalorian'?

Wat gebeurde er tijdens The Purge?

In de meest recente aflevering van The Mandalorian wordt een aantal keren verwezen naar The Purge. In dit artikel lees je alles wat we weten over die gebeurtenis. Als je de Disney+-serie nog niet gezien hebt, raden we je dus af om verder te elzen.

In de serie is meerdere keren verwezen naar The Purge. Het is niet duidelijk wanneer dat precies gebeurd is, maar we kunnen wel het een en ander op een rij zetten. Mede dankzij de verwijzingen naar Mandalore in andere series en dan vooral het personage Sabine Wren, weten we het een en ander.

Lees ook: Is Boba Fett te zien in 'The Mandalorian'?

The Purge
Voordat de Galactic Civil War plaatsvond, bevonden Mandalore en de planeten daar omheen zich in een constante staat van strijd. Dat kwam doordat meerdere facties streden voor controle over het stelsel. Het voorwerp dat het volk kon verenigen was de Darksaber, die verloren ging nadat Darth Maul de Deathwatch overnam en voor chaos zorgde.

Lees ook: Verrassing in 'The Mandalorian' mogelijk nog groter

Later wist Sabine dat voorwerp te vinden en orde terug te brengen naar Mandalore. Clan Wren kreeg weer de macht en Bo-Katan hielp haar. Ze verenigden zich vervolgens in de strijd tegen het Keizerrijk. Daarna zal de Purge plaatsgevonden hebben. In deze serie zijn er namelijk bijna geen Mandalorians meer over en de paar die er nog zijn verschuilen zich in ondergrondse bunkers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' krijgt een interessant eerste seizoen
Series / Nieuws

'The Witcher' krijgt een interessant eerste seizoen

Met een held die op ons moet lijken.

De release van Netflix-serie The Witcher is nog minder dan een maand van ons verwijderd. Dan zien we Henry Cavill voor het eerst als Geralt of Rivia. In de tussentijd moeten we het doen met statements over de rol.

Vandaag spreekt Cavill met de site Men's Health en laat hij weten hoe de rol is. Cavill denkt dat Geralt heel erg lijkt op ons. "Het is grappig hoeveel hij eigenlijk wel niet op ons lijkt," aldus de acteur. "Geralt doet zijn best en wordt vaak verkeerd begrepen, mensen waarderen hem niet. Ze hebben een negatieve mening over hem, terwijl hij probeert het juiste te doen."

Lees ook: 'The Witcher': Netflix geeft afleveringtitels en hele mysterieuze omschrijvingen vrij!

Klopt helemaal
Dat klopt ook wel als je de boeken of de game bekijkt. Geralt wordt tijdens zijn reizen vaak slecht behandeld. Zelfs in de trailer voor de serie viel het op. Geralt maakt monsters dood voor mensen, soms voor geld, soms voor bepaalde persoonlijke voordelen, maar wordt ook beschouwd als een monster.

Lees ook: Netflix bezuinigt nergens op als het om 'The Witcher'-serie gaat!

De serie is vanaf 20 december te zien. Dan krijgen we acht afleveringen voorgeschoteld!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Succesvolle 'Watchmen'-serie kan makkelijk meer seizoenen krijgen
Series / Nieuws

Succesvolle 'Watchmen'-serie kan makkelijk meer seizoenen krijgen

Damon Lindelof gelooft er zelfs in.

HBO-serie Watchmen telt pas zes afleveringen, maar wordt met de tijd alleen maar complexer. Fans vragen zich dan ook af of er een tweede seizoen van de comic-serie aan zit te komen. Dat terwijl showrunner Damon Lindelof duidelijk was en vertelde dat dit verhaal slechts één seizoen duurt.

In een interview vertelt Damon Lindelof dat er wel mogelijkheden bestaan voor een nieuw seizoen, maar dat dit verhaal echt klaar is met dit seizoen. "Het is net als Fargo of True Detective ontworpen om een compleet verhaal te vertellen. Maar er zijn ook meer Watchmen-verhalen om te vertellen. Er zit echter geen cliffhanger in de finale. Sterker nog, volgens mij zijn de meeste mysteries - ten minste de mysteries die centraal staan in het verhaal dat we vertellen - opgelost tegen het einde van aflevering negen."

Lees ook: Bekijk de gigantische octopus in 'Watchmen'!

Meer verhalen
Lindelof ziet wel de mogelijkheid voor meer seizoenen. Maar dan moet het verhaal kloppen. "Als het idee goed is en er een reden is om het te vertellen, dan wil ik het wel overwegen. Maar dat idee heb ik nog niet gehad." En dus denkt Lindelof niet terug te zullen keren. "Er komt wel meer Watchmen denk ik, of ik dat nou doe of niet."

Lees ook: Nieuwe serie 'Watchmen' blijkt grote hit voor HBO

De serie is op zondagen te zien in de Verenigde Staten en in Nederland verschijnen nieuwe afleveringen een week later op Ziggo Movies & Series XL.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie neemt het over van Michonne in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Wie neemt het over van Michonne in 'The Walking Dead'?

Er moet een nieuwe leider komen.

Wie neemt het over van Michonne in de serie The Walking Dead? Het personage van Danai Gurira vertrekt straks in het tiende seizoen en daarna moeten we gaan beleven wie het van haar overneemt. Een van de kandidaten werpt zich alvast op.

Acteur Ross Marquand sprak met de site TooFab en vertelde dat Aaron, zijn personage, straks de rol overneemt. Hij krijgt dan ook een steeds grotere rol in de serie van AMC. "Ik denk dat hij een steeds grotere rol krijgt. De leegte die ontstaat zal ervoor zorgen dat hij steeds meer een rol op zich neemt," aldus Marquand.

Lees ook: 'The Walking Dead' S10 is volgens de critici het beste tot nu toe!

Belangrijk personage
Aaron is een steeds belangrijker personage in de serie. Zo moest hij samenwerken met Negan toen Alexandria twee dagen lang tegen Walkers vocht. En is hij nu een contactpersoon voor Whisperer Gamma. "Als Michonne vertrekt, gaat hij denk ik nog harder vechten voor de idealen waar zij voor stond, waar deze gemeenschappen voor stonden."

Lees ook: Opmerkelijk herstel kijkcijfers 'The Walking Dead'

Daarom heeft Aaron Michonne en Rick dan ook ooit naar Alexandria gehaald. "Hij zag hen als geweldige leiders en als geweldige mensen. Hij wil dat geloof in Alexandria, dat dit soort plekken kunnen bestaan, blijven uitdragen en de maatschappij opbouwen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maak eindelijk kennis met Nightwing in DC-serie 'Titans'!
Series / Foto's

Maak eindelijk kennis met Nightwing in DC-serie 'Titans'!

Na twee seizoenen opbouw zien we hem dan eindelijk.

Na bijna twee seizoenen en meer dan twintig afleveringen, krijgen we eindelijk een blik op de meest iconische held in het DC-superheldenteam Titans. Vandaag is er een beeld vrijgegeven van Nightwing. Hij zal binnenkort zijn opwachting maken in de comic-serie.

ComicBook.com was aanwezig bij de onthulling van het kostuum van de held, die in de laatste aflevering van de serie debuteert. We krijgen Dick Grayson dan in vol ornaat te zien als de held die het op moet en kan nemen tegen Deathstroke. Hieronder kan je de foto zien die gemaakt is door Scott Huver van de site.



Veel opbouw
Er is veel opbouw geweest naar deze onthulling. Al sinds de eerste aflevering bouwt de serie Titans op naar de komst van Nightwing. Dat moest wel, want Robin was altijd iemand die in de schaduw van Batman bleef staan. Daar wilde hij van af en daar werd dan ook twee seizoenen lang naartoe gewerkt.

De serie eindigt vrijdag zijn tweede seizoen en krijgt een derde reeks.

Lees ook: Dit is Aqualad in DC-serie 'Titans'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.