Justin Timberlake zegt sorry voor vermeend 'slippertje' tegen zijn vrouw Jessica Biel

Justin Timberlake:

Timberlake werd hand in hand gespot met een andere vrouw...

Door redactie, 6 december 2019 om 08:14

Een aantal weken geleden werd Justin Timberlake hand in hand gespot met actrice Alisha Wainwright. Meteen sloeg Hollywood op hol en gonsde het van de geruchten. Timberlake zou zich inmiddels geëxcuseerd hebben bij zijn vrouw en stelt dat hij de situatie volledig verkeerd heeft ingeschat.
Vorige week verschenen er foto's die waren gemaakt in een bar in New Orleans. Op de foto's was Timberlake te zien samen met actrice Alisha Wainwright. De twee werken op moment van schrijven samen aan de film Palmer. De acteur benadrukt wel dat er helemaal niets is gebeurd. Dit gezegd zijnde excuseerde hij zich wel reeds bij zijn vrouw. Hij benadrukt bovendien dat dit niet het voorbeeld is dat hij wil zijn voor zijn zoon.

Jessica Biel
Timberlake stapte zeven jaar geleden in het huwelijksbootje met Jessica Biel. Hun zoon Silas is inmiddels vier jaar oud. Niet alleen Timberlake zelf heeft gereageerd op het incident. Dit geldt ook voor Alisha Wainwright. Ook zij heeft eerder laten optekenen dat er helemaal niets speelt tussen haar en Timberlake.

In de reactie van Timberlake op Instagram heeft de zanger en acteur aangegeven dat hij er doorgaans alles aan doet om niet te reageren op roddels. Timberlake wou nu wel reageren omdat hij van mening is dat de recente roddels mensen pijn doen waar hij van houdt. De tekst die Timberlake op Instagram plaatste is hieronder te bekijken.


Bron: People.com

Lees meer over: Justin Timberlake, Alisha Wainwright

Populair nieuws