Eerste trailer Netflix hitserie 'Lost in Space' seizoen 2!

Netflix komt met gave trailer Lost in Space S2!

Deze maand gaat het avontuur van de familie Robinson verder!

Jim Pedd, 6 december 2019 om 08:14

Netflix heeft een eerste trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van Lost in Space. In april 2018 debuteerde de serie en daarna was Netflix opmerkelijk terughoudend met het bestellen van een nieuw seizoen. Nu is dat seizoen er bijna en krijgen we dan eindelijk een eerste trailer. Eerder zagen we nog geen beelden van deze tweede reeks.
Op Kerstavond, dus 24 december, gaat Netflix verder met deze serie. Het is een heel bewust gekozen releasedatum, daar de serie gemaakt is voor gezinnen. Er zit voor elk wat wils in en voor alle leeftijden is er wel iets te vinden in de sci-fi serie. Hieronder kan je de trailer voor de nieuwe avonturen van de Robinson-familie zien.


De trailer maakt één ding heel duidelijk: de familie heeft het niet makkelijk, nu ze ineens in een ander sterrenstelsel beland zijn. Dat blijkt ook wel uit de synopsis voor de nieuwe reeks:
Nu ze nog dieper in de ruimte gestrand zijn, moet de familie Robinson nauw samenwerken en nieuwe planeten verkennen, grote gevaren te trotseren en hun geliefde Robot te vinden.
Vanaf 24 december is de nieuwe reeks te streamen op Netflix.

Lees ook: Netflix-serie 'Lost in Space' keert terug!

Lees meer over: Lost in Space, Seizoen 2, Netflix, Trailer

Populair nieuws