De 3 hoofdpersonen Netflix-serie 'The Witcher' stellen zich voor!

Hoofdpersonen The Witcher voorgesteld!

De drie hoofdpersonen worden eindelijk aan ons voorgesteld!

Jim Pedd, 10 december 2019 om 13:09

Met nog krap anderhalve week te gaan tot de première van het eerste seizoen van Netflix-serie The Witcher bouwt men alvast aan ons bewustzijn rond de serie. Langzaamaan leren we dus van alles dat we alvast moeten weten, of dat handig kan zijn, over de fantasyserie.
Vandaag zijn er dan ook video's vrijgegeven waarin de drie hoofdpersonen zich aan ons voorstellen. In onderstaande video kan je alledrie de featurettes achter elkaar kijken.
Geralt of Rivia is een mutant en daardoor ertoe in staat magie te gebruiken en bepaalde drankjes die hem tijdelijk extra krachten geven. Alhoewel de maatschappij op hem neerkijkt, is Geralt gewoon een goed mens.
Yennefer of Vengerberg is een heks, die als jong meisje verkocht is aan oudere heks. Ze bleek veel talent voor magie te hebben en is dan ook een krachtige vrouw met de nodige mogelijkheden.
Ciri is een jonge prinses die op een dag alles verliest. Terwijl ze nooit het hof heeft verlaten, moet ze van haar stervende grootmoeder op zoek naar Geralt of Rivia. En zo begint dit avontuur!


Vanaf 20 december is het volledige eerste seizoen van The Witcher te streamen op Netflix.

Lees ook: Alles over 'The Witcher'-serie in speciale video

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Serie, Henry Cavill, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws