'HBO Max is beter voor het hele gezin dan Disney+'

'HBO Max is beter voor het hele gezin dan Disney+'

Dat vindt althans Warner Bros. van de aanstaande dienst.

Jim Pedd, 12 december 2019 om 09:04

Disney+ is de grootste nieuwkomer in streamingland. Netflix krijgt het misschien nog wel zwaar door de komst van The Mouse House. Maar wat de baas van HBO Max betreft, is het allemaal niets vergeleken met wat hij de wereld gaat brengen.
John Stankey, de CEO van WarnerMedia, vindt het allemaal leuk en aardig wat Disney brengt, maar het is volgens hem niet echt voor het hele gezin. “Disney+ is een goed product. Ze hebben mooi werk verricht. Maar haar kracht om alle leden van het gezin te bevredigen, is niet zo sterk.” Een van de doelen van HBO Max is dan ook juist om iedereen aan te spreken.

Content voor iedereen
Wat Stankey daar vooral mee wil zeggen, is dat content op HBO Max voor iedereen is en dus niet alleen de wat jongere leden van het gezin, waar Disney zich meer op richt. “We willen een mooie balans vinden en content aanbieden voor tieners, maar ook twintigers en anderen,” lichtte Stankey toe.

Dat betekent dus dat zijn streamingdienst een echte concurrent van Netflix moet worden, waar Disney+ dat in zekere zin helemaal niet is.

Bron: Variety

Lees meer over: HBO Max, WarnerMedia, Disney Plus

Populair nieuws