'Star Trek'-captain William Shatner gaat wéér scheiden!

William Shatner gaat voor al vierde keer scheiden!

Shatner is onder meer bekend als Captain James Kirk in Star Trek...

Door redactie, 12 december 2019 om 08:57

Acteur William Shatner, vooral bekend omwille van zijn rol als Captain James Kirk in de Star Trek films en series is (alweer) klaar met zijn huwelijk. Op 88-jarige leeftijd gaat de bekende Canadees namelijk voor de vierde keer scheiden.
Verschillende bronnen waaronder ook TMZ melden dat beide partijen op moment van schrijven nog aan het overleggen zijn over de voorwaarden van de scheiding. In principe zou de echtscheiding vrij soepel moeten verlopen, want het koppel heeft nog geen kinderen. Voor Shatner was het reeds zijn vierde huwelijk. In het verleden was de acteur dan ook reeds getrouwd met Nerine Kidd, Marcy Lafferty en Gloria Rand. Met Rand kreeg Shatner drie dochters.

Lees ook: William Shatner reageert op kritiek: 'Star Trek' is nog steeds 'Star Trek'

Captain Kirk
William Shatner kroop voor het eerst in de huid van Captain Kirk in het jaar 1966. Hij speelde die rol uiteindelijk niet alleen in de Star Trek serie, maar ook in zes films die verschenen. Bovendien was Shatner ook verantwoordelijk voor de productie van vijf van deze films.

In het jaar 2005 won de Canadese acteur verder ook een Golden Globe voor zijn optreden in de reeks Boston Legal. Een jaar daarvoor had hij ook reeds een Emmy Award in de wacht weten te slepen voor The Practice.

Lees ook: Wetenschappers willen weten of Star Treks 'Mirror Universe' echt bestaat

Bron: People.com

Lees meer over: Star Trek, serie, William Shatner

Informatie over de serie: Star Trek

Populair nieuws