search

Ons nieuws van donderdag 23 augustus 2018

'Star Wars Resistance' speelt zich zes maanden voor 'The Force Awakens' af
Series / Nieuws

'Star Wars Resistance' speelt zich zes maanden voor 'The Force Awakens' af

Eindelijk meer duidelijkheid.

Voor het eerst is er echte helderheid over de plaats van Star Wars Resistance binnen het canon van de franchise. Eerder al hoorden we dat de animatieserie zich tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens af zou spelen, maar echt duidelijkheid was er nog niet.

Nu horen we van een oplettende twitteraar dat de serie zich rond de zes maanden voor de gebeurtenissen in The Force Awakens afspeelt. Dat werd ontdekt in de broncode van StarWars.com.


De serie draait om een jonge rebel, die een gevaarlijke missie moet uitvoeren om het verzet te helpen in de strijd tegen Supreme Leader Snoke en zijn First Order. De serie speelt zich af voor de vernietiging van de nieuwe republiek, dus wellicht krijgen we daar iets over te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mutants komen naar 'Gotham'
Series / Nieuws

Mutants komen naar 'Gotham'

Fox maakt interessante keuzes voor het laatste seizoen van de show.

Fox brengt met het vijfde seizoen hitserie Gotham tot een einde. Het kortere laatste seizoen van de Batman-prequel zal vermoedelijk heel wat nieuwe schurken in de franchise tonen. Nu horen we dat naast de verwachte Bane, ook de Mutant Leader van Frank Miller ten tonele zal verschijnen.

Eind vierde seizoen zagen we dat Gothams bruggen vernietigd werden. Het eiland werd daarmee afgesneden van het vasteland, wat de No Man's Land verhaallijn uit de comics inluidde. Nu blijkt dat de serie daarmee ook ruimte maakt voor de Mutants. Zoals blijkt uit onderstaand bericht op sociale media zien die er behoorlijk comic-accuraat uit.


In het nieuwe seizoen, dat tien afleveringen krijgt, zien we eindelijk hoe Bruce Wayne Batman wordt. Dat zal enigszins noodgedwongen gebeuren, gezien de omstandigheden waarin Gotham verkeert. Aan Bruce en Jim Gordon is het de taak om de vele criminelen in de stad ervan te weerhouden de bevolking te onderdrukken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Glow' krijgt derde seizoen!
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Glow' krijgt derde seizoen!

De dames mogen naar Las Vegas!

Netflix heeft een derde seizoen besteld van GLOW, de komedie rond de Gorgeous Ladies of Wrestling, die zich in de jaren tachtig afspeelt. Het tweede seizoen was zeer sterk en werd goed ontvangen. De dames werden aan het einde naar Las Vegas gestuurd en mogen volgend jaar daar aan de slag.

Het nieuws van de verlenging liet wel even op zich wachten. De serie ging in juni verder met zijn tweede reeks. Vervolgens waren er flink wat Emmy-nominaties en hadden velen vermoedelijk verwacht dat Netflix wel een seizoen zou bestellen. Dat komt er nu gelukkig, zoals blijkt uit onderstaande video.


Showrunners Liz Flahive en Carly Mensch blijven aan voor de nieuwe reeks en zullen nieuwe afleveringen mogen maken over de vele problemen waar de dames mee te maken krijgen en de misstanden die zij aan de kaak stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  4. 4. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  5. 5. Valt de Prime Video-serie 'Fallout' bij je in de smaak? Dan is deze dystopische scifi-serie ook iets voor jou

Bekijk alle artikelen