search

Ons nieuws van maandag 7 januari 2019

Eerste beelden 'Game of Thrones' S8!
Series / Video/clip/featurette

Eerste beelden 'Game of Thrones' S8!

En er zijn beelden van Watchmen en meer series van HBO.

Er zijn eindelijk beelden vrijgegeven van het achtste seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Daarnaast hebben we de eerste bewegende beelden van de serie Watchmen. Ook zijn er nog wat shots van andere te verwachten series die de Amerikaanse zender de komende tijd maakt.

Op de eerste beelden van Game of Thrones zien we de eerste keer dat Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) aankomt in Winterfell. Ze doet dat samen met haar liefje Jon Snow (Kit Harington) en krijgt van Sansa Stark (Sophie Turner) te horen dat Winterfell van haar is. Het is voor het eerst dat we bewegende beelden zien. Een volledige trailer is er nog niet en laat vermoedelijk nog lang op zich wachten. HBO wil de boel namelijk zo geheim mogelijk houden en aangezien de serie zichzelf market, hoeft het ook niet veel te doen om kijkers te trekken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser 'Hanna'!
Series / Trailer

Eerste teaser 'Hanna'!

Deze sluit aan op de film uit 2011.

In 2011 was de actiethriller Hanna van regisseur Joe Wright en met namen als Saoirse Ronan, Cate Blanchett en Eric Bana een kleine hit. Amazon Prime Video komt binnenkort met een tv-serie Hanna die kijkt naar een nieuwe generatie opgeleide huurmoordenaars.Het script is geschreven door David Farr, ook betrokken bij de originele film. In de serie Hanna volgen we het leven van een jong meisje met buitengewone vaardigheden. Ze ontwijkt de meedogenloze jacht van een CIA-agent en ze probeert de waarheid achter wie ze is te achterhalen.

Esme Creed-Miles (Dark River) stapt in de huid van Hanna, de agent wordt gespeeld door Mireille Enos (The Killing) en Joel Kinnaman (The Killing) is te zien als de vader Erik. Maart dit jaar debuteert de serie op Amazon Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jon en Dany krijgen het zwaar in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Jon en Dany krijgen het zwaar in 'Game of Thrones'

Neef en tante. En geliefden...

Het is iets waar Jon Snow (Kit Harington) en Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) zich nog niet bewust van zijn in Game of Thrones. De twee hoofdpersonen in de HBO-familie zijn familie. Jon is immers het neefje van Daenerys en daarmee ook de daadwerkelijke erfgenaam van de Iron Throne. Die kennis gaat voor complicaties zorgen.

"Jon is iemand die de regels volgt. Hij kan niet liegen," vertelde Harington tegenover TV Insider. "Dit uitvogelen over Dany zal heel moeilijk voor hem zijn." Voor Daenerys, die er alles aan doet om de Iron Throne te krijgen, is het ook bepaald niet makkelijk. "Haar droom is altijd al geweest om haar familie te wreken en haar rechtmatige plaats op de Iron Throne te claimen. Ze houdt oprecht van Jon. Als ze over zijn titel leert, zal dat pijnlijk zijn."

Kortom: dat gaat voor conflict zorgen, in een seizoen dat toch al bol gaat staan van de strijd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The CW bestelt pilot 'Batwoman'!
Series / Nieuws

The CW bestelt pilot 'Batwoman'!

Eindelijk zekerheid.

The CW heeft officieel een pilot besteld voor de Batwoman-serie met Ruby Rose in de hoofdrol. Vorig jaar castte de zender de actrice al in die rol om in de jaarlijkse Arrowverse-crossover te verschijnen. Nu meldt TVLine dat het netwerk besloten heeft om ook daadwerkelijk een pilot te bestellen.

De serie krijgt een scenario van Caroline Dries en verder is David Nutter, die al heel wat Arrowverse-afleveringen onder de gordel heeft, regisseur. Het verhaal van de pilot is nog niet bekend, wel liet Dries al dit weten over het personage:

"Het is heel belangrijk voor ons om Kate zo menselijk mogelijk te maken. Zo past ze goed bij de andere personages in het Arrowverse, al is ze wel wat enigmatisch vergeleken met de rest," aldus Nutter. Wanneer de pilot te zien zal zijn is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.