search

Ons nieuws van maandag 25 februari 2019

Is het einde van 'One Day at a Time' nabij?
Series / Nieuws

Is het einde van 'One Day at a Time' nabij?

De toekomst van de reeks leek lange tijd verzekerd te zijn...

'One Day at a Time', de geliefde reboot van de bekende 'Norman Lear' klassieker heeft eigenlijk alles om een lang leven te kunnen leiden in de wereld van het entertainment. De eerste drie seizoenen van de reeks die zijn verschenen konden dan ook rekenen op uitstekende waarderingen. Het leek dan ook slechts een kwestie van tijd te zijn vooraleer Netflix het vierde seizoen zou aankondigen. Toch lijkt er onweer op komst. Het is namelijk zo dat een vierde seizoen van 'One Day at a Time' helemaal niet zeker lijkt, in tegendeel. Het was mede showrunner Gloria Calderon Kellett welke in een tweet heeft laten uitschijnen dat de toekomst van de reeks hoogst onzeker was. Ze trok deze conclusie na een meeting die ze had gehad bij Netflix.

"Netflix heeft aangegeven dat het houdt van deze reeks. Bovendien vindt ze het ook fijn om een ondergewaardeerd doelpubliek aan te spreken en heeft ze een voorliefde voor de liefde en humor van de serie. Echter moet 'One Day at a Time' gewoon (veel) meer kijkers kunnen aantrekken en daar knelt het schoentje. Ze zullen snel een beslissing nemen."

Samen met bovenstaande vroeg Kellett nog even fijntjes aan haar volgers om vrienden en familie te vertellen over deze serie en ze ook te laten kijken. Haar bericht ging in geen tijd viraal waarna de hashtag #RenewODAAT wereldwijd trending werd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster laatste seizoen 'The Man in the High Castle'!
Series / Posters

Poster laatste seizoen 'The Man in the High Castle'!

Seizoen 4 is de laatste.

In 2015 debuteerde de serie The Man In The High Castle op Amazon Video. De afgelopen jaren waren er veel nominaties voor serie-prijzen voor de serie met onder meer Alexa Davalos, Rupert Evans en DJ Qualls. Amazon trekt recent toch de stekker uit de dystopische dramaserie over een alternatieve toekomst.

Hieronder zie je een eerste poster voor het vierde en laatste seizoen van The Man in the High Castle. Een verschijningsdatum is er nog niet, al zou het seizoen net als seizoen één tot drie bestaan uit tien afleveringen.



The Man in the High Castle is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1962 van Philip K. Dick en de serie werd uitgedacht door Frank Spotnitz, bekend van onder meer The X-Files (1996 - 2002) en Ransom (2017 - heden).



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Natalie Dormer in 'Penny Dreadful'-sequel
Series / Nieuws

Natalie Dormer in 'Penny Dreadful'-sequel

Goed nieuws voor fans van de actrice.

Actrice Natalie Dormer speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe serie van Showtime: Penny Dreadful: City of Angels. De serie dient als spirituele opvolger op de serie van John Logan, die drie seizoenen duurde en ineens heel abrupt voorbij was. Fans wilden meer en dat krijgen ze.

Deze nieuwe serie draait om een volledig nieuwe cast van personages. Waar de oorspronkelijke show zich tijdens de Victoriaanse era in Londen afspeelde, trekt deze sequel naar het Los Angeles van 1938. Ditmaal dus hele nieuwe bovennatuurlijke wezens.

Dormer speelt de rol van Magda, een bovennatuurlijke demon die eruit kan zien als ze wil. Over het hele seizoen verspreid neemt ze dan ook verschillende vormen aan. Ze is charismatisch, intelligent en een echte kameleon. Een gevaarlijke vijand en een bondgenoot van onschatbare waarde.

De serie heeft nog geen premièredatum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast tweede seizoen 'Altered Carbon' bekend!
Series / Video/clip/featurette

Cast tweede seizoen 'Altered Carbon' bekend!

Netflix werkt er hard aan.

Netflix heeft de cast van het tweede seizoen van de serie Altered Carbon onthuld. De show is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard K. Morgan uit 2002 en speelt zich 360 jaar in de toekomst af in een nieuwe versie van San Francisco, die Bay City genoemd wordt. Het is geen prettige wereld, maar eentje waarin het bewustzijn van mensen in een stack geladen wordt. Zodoende kan niemand doodgaan, want het lichaam is niets meer dan een omhulsel dat vervangen kan worden.

Centraal staat de huurling Takeshi Kovacs, die 250 jaar geleden insliep en nu wakker wordt om een moord op te lossen. Dit tweede seizoen volgt hem weer, ditmaal gespeeld door Anthony Mackie. Verder heeft Netflix in een castvideo bekend gemaakt dat dit de andere hoofdrolspelers zijn: Simone Missick is Trepp; Dina Shihabi is Dig 301, Torbin Liebrecht speelt Colonel Ivan Carerra en meer. Hieronder kan je de castvideo bekijken:


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.