search

Ons nieuws van dinsdag 26 februari 2019

'Young Sheldon' krijgt nog eens 2 seizoenen
Series / Nieuws

'Young Sheldon' krijgt nog eens 2 seizoenen

Goed nieuws voor de fan!

Young Sheldon keert in elk geval de komende twee jaar nog terug op CBS. De serie is sinds 2017 te zien en heeft vandaag nog eens twee seizoenen gekregen van de zender. De show toont de jonge jaren van mafketel Sheldon terwijl hij opgroeit bij zijn familie in Galveston, Texas.

Acteur Iain Armitage speelt de rol van het personage en zit nu in het tweede seizoen en mag dat in elk geval nog twee jaar doen. Deadline meldt dat en heeft ook een statement van CBS-voorzitter Kelly Kahl. Zij vertelt het volgende:

"Dankzij het buitengewone creatieve leiderschap van Chuck Lorre en Steve Molaro, is Young Sheldon een grote presteerder op het netwerk met een publiek dat groter is dan dat van de meeste andere series op televisie," aldus Kahl.

Kom maar op met dat extra materiaal!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een bekende dood in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Nog een bekende dood in 'The Walking Dead'?

Het begint er steeds meer op te lijken.

Het begint er zo'n beetje op te lijken dat actrice Katelyn Nacon straks klaar is met haar werk in The Walking Dead. De actrice speelt de rol van Enid en laat weten dat ze verhuisd is. De dame is naar Los Angeles verhuisd, wat ze een heel interessante ontwikkeling vindt, vooral omdat de opnames van de AMC-serie in Georgia plaatsvonden.

"Het is goed, echt waar, er is me nog niets vreemds overkomen tot nu toe," aldus de actrice. Ze speelt Enid, een personage dat de arts van de Hilltop is en een relatie heeft met voormalig Savior Alden. Maar Alden is gegijzeld door Alpha en de Whisperers die Lydia terug willen krijgen.

Dat zal zorgen voor grote vernietiging en heel wat sterfgevallen. Het lijkt erop dat een van die personages Enid zal zijn, aangezien de actrice die sinds 2015 in de serie te zien zal zijn, verhuisd is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een 'Star Wars'-serie in de maak!
Series / Nieuws

Nog een 'Star Wars'-serie in de maak!

Overload? Nee hoor, heus niet.

Opvallend nieuws! Fantha Tracks meldt dat de productie van een nieuwe nog niet aangekondigde Star Wars-serie van start is gegaan. De serie is de derde die gemaakt wordt voor streamingdienst Disney Plus en volgt op The Mandalorian en Cassian Andor. Ook plant Disney een revival van Star Wars: The Clone Wars voor de streamingdienst.

De nieuwe serie wordt opgenomen onder de productienaam Series III Production Limited, een naam die in oktober 2018 al geregistreerd werd door Lucasfilm. De verwachting is dat de serie officieel onthuld wordt tijdens de Star Wars Celebration in april in Chicago.

Vermoedens om welke serie het gaat zijn er al. Onlangs hoorden we namelijk nog dat er een serie in de maak zou zijn rond Obi-Wan Kenobi. Verwacht wordt dat het om die serie gaat en dat is goed nieuws. Er werd namelijk al langere tijd verwacht dat er een film rond Obi-Wan Kenobi zou komen, maar een serie rond de populaire Jedi is natuurlijk ook welkom.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen