search
Carrie-Ann Moss in Marvels 'Iron Fist'
Series / Nieuws

Carrie-Ann Moss in Marvels 'Iron Fist'

Carrie-Ann Moss vormt ook verbindend weefsel voor het universum.

Het begint er steeds meer op te lijken dat niet alleen Rosario Dawsons personage in de Marvel/Netflix-series een verbindende factor wordt. Ook Carrie-Anne Moss blijkt zo'n rol te hebben. Ze heeft na rollen in Daredevil en Jessica Jones nu ook getekend voor Iron Fist.


Marvel vertelde over die aankondiging: "Carrie-Anne is snel een fan-favoriet personage geworden van onze straatsaga en we delen het enthousiasme van onze fans nu we haar naar Marvels Iron Fist brengen. Zoals fans weten, speelt Hogarth in de comics een kritische rol in het leven van Danny Rand, dus lijkt het alleen maar passend dat Carrie-Anne zich erbij voegt."

En showrunner Scott Buck vertelde als volgt: "Danny Rand leeft in de hoogste stratosferen van New Yorks zakelijke wereld en hij heeft een meedogeloze advocaat nodig om hem te helpen deze wereld te navigeren. Ik ben blij de kans te hebben om Carrie-Ann Moss mee te nemen als Jeri Hogarth in Marvels Iron Fist."

In de serie keert Danny Rand, een rol van acteur Finn Jones, terug naar New York, waar hij jarenlang niet te zien is geweest. Hij neemt het met zijn kung fu vaardigheden op tegen een crimineel element in de stad.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen