Netflix gaat een serie maken over.. Spotify!?

Netflix gaat serie maken over Spotify

De reeks zal gebaseerd zijn op het boek 'Spotify Untold'...

Geoffrey Ketels, 13 december 2019 om 16:05

Netflix heeft een nieuwe serie aangekondigd die voor veel mensen als muziek in de oren zal klinken. Enigszins vergelijkbaar met de film The Social Network gaat Netflix namelijk een serie maken rond de populaire muziekstreamingdienst Spotify.
De reeks die Netflix zal maken rond de muziekstreamingdienst Spotify zal gebaseerd zijn op het boek Spotify Untold. De reeks zal zich in het bijzonder gaan focussen op de ontstaansgeschiedenis van de muziekdienst evenals op de wijze waarop mensen vandaag de dag naar muziek luisteren.

Bezorgd
Bij Netflix is men niet alleen enthousiast, maar tegelijkertijd ook bezorgd over het produceren van een reeks rond een technologiebedrijf. Bij Netflix lieten verschillende medewerkers dan ook optekenen dat het verfilmen van een verhaal van een technologiebedrijf in de praktijk nog best wel wat moeilijkheden met zich mee kan brengen.

Bovenstaande problemen bestaan onder meer omdat de muziekstreamingdienst nog steeds stelselmatig evolueert. Dit zorgt er voor dat, tegen het moment dat de reeks zal verschijnen, ze er mogelijks alweer compleet anders uit zal zien. Wanneer we de Netflix-serie over Spotify ongeveer kunnen verwachten is voorlopig nog niet bekend.

Lees meer over: Netflix, serie, Spotify

Populair nieuws