search
Joel McHale over zesde seizoen 'Community'

Joel McHale over zesde seizoen 'Community'

En NBC legt uit waarom de serie geannuleerd werd.

Jim Pedd

Afgelopen mei nam NBC de beslissing om Dan Harmons Community te annuleren. Toch werd de serie uiteindelijk gered en komt er sowieso een zesde seizoen en mogelijk ook een film. In een interview ging hoofdrolspeler Joel McHale in op de toekomstplannen die men met de serie heeft.


"Ik ben zo benieuwd naar het volgende seizoen," begon McHale. "Want we hebben nu geen reclames meer. Dat geeft je veel meer ruimte om dingen te doen en daarmee heeft Dan [Harmon] meer ruimte."

Verder vertelde McHale dat er ook al nagedacht wordt over de film. Dat niet gewoon een langere versie van een aflevering worden. In plaats daarvan plannen Harmon en producent Chris McKenna een "epische" productie. Toch wordt er nog niet aan een scenario gewerkt, want Yahoo (waar de serie verder gaat) heeft de film nog geen groen licht gegeven.

Tot slot ging NBC voorzitter Bob Greenblatt nog in op waarom zijn zender de serie annuleerde. "Dat zes seizoenen ding is bedacht door de fans," vertelde hij. "Ik ben verbaasd dat ze niet riepen '10 seizoenen en een film'. En die mantra begon voordat ik bij NBC begon. Het was voor ons niet logisch om mee door te gaan met dit publiek."

Aanbevolen artikelen