Joel McHale over zesde seizoen 'Community'

Joel McHale over zesde seizoen Community

En NBC legt uit waarom de serie geannuleerd werd.

Jim Pedd, 17 juli 2014 14:33

Afgelopen mei nam NBC de beslissing om Dan Harmons Community te annuleren. Toch werd de serie uiteindelijk gered en komt er sowieso een zesde seizoen en mogelijk ook een film. In een interview ging hoofdrolspeler Joel McHale in op de toekomstplannen die men met de serie heeft.
”Ik ben zo benieuwd naar het volgende seizoen,” begon McHale. ”Want we hebben nu geen reclames meer. Dat geeft je veel meer ruimte om dingen te doen en daarmee heeft Dan [Harmon] meer ruimte.”

Verder vertelde McHale dat er ook al nagedacht wordt over de film. Dat niet gewoon een langere versie van een aflevering worden. In plaats daarvan plannen Harmon en producent Chris McKenna een ”epische” productie. Toch wordt er nog niet aan een scenario gewerkt, want Yahoo (waar de serie verder gaat) heeft de film nog geen groen licht gegeven.

Tot slot ging NBC voorzitter Bob Greenblatt nog in op waarom zijn zender de serie annuleerde. ”Dat zes seizoenen ding is bedacht door de fans,” vertelde hij. ”Ik ben verbaasd dat ze niet riepen ’10 seizoenen en een film’. En die mantra begon voordat ik bij NBC begon. Het was voor ons niet logisch om mee door te gaan met dit publiek.”


Bron: Screenrant

Lees meer over: community, bob greenblatt, seizoen 6, sony, nbc, dan harmon, joel mchale, serie, voortzetting, six seasons and a movie, mark twain, comedy, internetserie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws