search
Nieuwe foto's vijfde seizoen 'The Walking Dead'
Series / Foto's

Nieuwe foto's vijfde seizoen 'The Walking Dead'

En Steven Yeun vertelt hoe gewelddadig het seizoen wel niet wordt.

Hieronder kun je een boel nieuwe foto's bekijken van AMC's hitserie The Walking Dead. Verder vertelde acteur Steven Yeun, die Glenn speelt, nog wat over het aankomende nieuwe seizoen van de serie. Specifiek ging hij in op geruchten rond het lot van zijn personage. Eerst kun je de afbeeldingen bekijken en daarna de commentaren van Yeun op het vijfde seizoen. Mocht je geen spoilers willen, scroll dan niet verder dan de afbeeldingen!


In gesprek met E! Online vertelde Yeun over het vijfde seizoen van de serie. Onlangs was er een gerucht dat zijn personage dood zou gaan en daar gaat hij op in. "Ugh, ik bedoel. Soms is het moeilijk. Ik edoel, soms is het geweldig. We zullen zien wat er gebeurt." Dieper dan dat wilde hij niet ingaan op die geruchten.

Verder ging hij nog in het algemeen in op het vijfde seizoen. "Er waren een paar scènes waarbij ik keek naar wat we aan het doen waren en dacht, 'What the f? Wat zijn we aan het doen? Hoe is dit legaal?'" vertelde Yeun over het geweld in het seizoen. "Het is gevestigd en ook realistisch. Er zit geen marteling of geweld in zonder dat er een reden voor is. Het is letterlijk, dit is wat zou gebeuren en we proberen dat te laten zien. Laat me het zo zeggen: dit zou niet gewerkt hebben op netwerktelevisie."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen