search

Ons nieuws van donderdag 17 juli 2014

Nieuwe foto's vijfde seizoen 'The Walking Dead'
Series / Foto's

Nieuwe foto's vijfde seizoen 'The Walking Dead'

En Steven Yeun vertelt hoe gewelddadig het seizoen wel niet wordt.

Hieronder kun je een boel nieuwe foto's bekijken van AMC's hitserie The Walking Dead. Verder vertelde acteur Steven Yeun, die Glenn speelt, nog wat over het aankomende nieuwe seizoen van de serie. Specifiek ging hij in op geruchten rond het lot van zijn personage. Eerst kun je de afbeeldingen bekijken en daarna de commentaren van Yeun op het vijfde seizoen. Mocht je geen spoilers willen, scroll dan niet verder dan de afbeeldingen!









In gesprek met E! Online vertelde Yeun over het vijfde seizoen van de serie. Onlangs was er een gerucht dat zijn personage dood zou gaan en daar gaat hij op in. "Ugh, ik bedoel. Soms is het moeilijk. Ik edoel, soms is het geweldig. We zullen zien wat er gebeurt." Dieper dan dat wilde hij niet ingaan op die geruchten.

Verder ging hij nog in het algemeen in op het vijfde seizoen. "Er waren een paar scènes waarbij ik keek naar wat we aan het doen waren en dacht, 'What the f? Wat zijn we aan het doen? Hoe is dit legaal?'" vertelde Yeun over het geweld in het seizoen. "Het is gevestigd en ook realistisch. Er zit geen marteling of geweld in zonder dat er een reden voor is. Het is letterlijk, dit is wat zou gebeuren en we proberen dat te laten zien. Laat me het zo zeggen: dit zou niet gewerkt hebben op netwerktelevisie."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Joel McHale over zesde seizoen 'Community'
Series / Nieuws

Joel McHale over zesde seizoen 'Community'

En NBC legt uit waarom de serie geannuleerd werd.

Afgelopen mei nam NBC de beslissing om Dan Harmons Community te annuleren. Toch werd de serie uiteindelijk gered en komt er sowieso een zesde seizoen en mogelijk ook een film. In een interview ging hoofdrolspeler Joel McHale in op de toekomstplannen die men met de serie heeft.

"Ik ben zo benieuwd naar het volgende seizoen," begon McHale. "Want we hebben nu geen reclames meer. Dat geeft je veel meer ruimte om dingen te doen en daarmee heeft Dan [Harmon] meer ruimte."

Verder vertelde McHale dat er ook al nagedacht wordt over de film. Dat niet gewoon een langere versie van een aflevering worden. In plaats daarvan plannen Harmon en producent Chris McKenna een "epische" productie. Toch wordt er nog niet aan een scenario gewerkt, want Yahoo (waar de serie verder gaat) heeft de film nog geen groen licht gegeven.

Tot slot ging NBC voorzitter Bob Greenblatt nog in op waarom zijn zender de serie annuleerde. "Dat zes seizoenen ding is bedacht door de fans," vertelde hij. "Ik ben verbaasd dat ze niet riepen '10 seizoenen en een film'. En die mantra begon voordat ik bij NBC begon. Het was voor ons niet logisch om mee door te gaan met dit publiek."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dermot Mulroney in vijfde seizoen 'Shameless'
Series / Nieuws

Dermot Mulroney in vijfde seizoen 'Shameless'

De acteur was eerder te zien in series zoals Enlightened en New Girl.

Dermot Mulroney (August: Osage County, The Grey) is gecast in het vijfde seizoen van de Showtime-serie Shameless. Hij zal het hele seizoen zijn opwachting maken. Mulroney speelt de rol van herstellend verslaafde Sean Pierce, Fiona's (Emmy Rossum) nieuwe manager bij Patsy's Pies. De twee beginnen al snel met elkaar te flirten, en dat kan natuurlijk niet goed gaan...

Mulroney heeft in zijn carrière in meer dan 65 films een rol gespeeld. Op het gebied van series timmert hij ook aardig aan de weg. Zo speelde hij dit jaar voor het eerst een vaste rol in de serie Crisis. Daarnaast was hij ook te zien in Enlightened en New Girl. Binnenkort beginnen de opnames van de film Insidious 3, waarin Mulroney de hoofdrol speelt.

De opnames van Shameless zijn momenteel volop in gang en het vijfde seizoen zal worden uitgezonden in 2015. De cast van de komische serie bestaat uit acteurs zoals William H. Macy, Ethan Cutkosky, Emma Greenwell en Cameron Monaghan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe promo over de schurken van 'Gotham'
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe promo over de schurken van 'Gotham'

Fish Mooney, Catwoman en de Penguin komen aan bod.



Fox heeft een coole nieuwe promovideo van Gotham vrijgegeven. In de promo worden de schurken uit het eerste seizoen van de serie belicht, namelijk Fish Mooney, de Riddler, de Penguin en een piepjonge Catwoman.

De serie Gotham richt zich op een jonge James Gordon in zijn jaren voordat Gotham City werd beschermd door Bruce Wayne als Batman. De jonge Bruce zal ook een rol spelen in de serie, maar de focus ligt voornamelijk op Gordon en de oorsprong van bekende Batman-schurken, zoals The Penguin, Catwoman en The Joker.

De cast van de Gotham bestaat uit acteurs zoals Donal Logue (Harvey Bullock), Ben McKenzie (Detective James Gordon), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), David Mazouz (Bruce Wayne), Camren Bicondova (Selina Kyle), Sean Pertwee (Alfred), Zabryna Guevara (Captain Sarah Essen), Erin Richards (Barbara Kean) en Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepoth, alias The Penguin).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Greg Berlanti over slechterik derde seizoen 'Arrow'
Series / Nieuws

Greg Berlanti over slechterik derde seizoen 'Arrow'

Hij heeft een persoonlijke band met Oliver Queen.

Na een eerste synopsis van het derde seizoen van hitserie Arrow, is er nu ook wat meer informatie over de slechterik van het seizoen. In een interview met TVLine vertelde showrunner Greg Berlanti wat zaken over de serie die het wel en wee van Oliver Queen (Stephen Amell) volgt.

Berlanti ging specifiek in op de slechterik van het seizoen. Die zal "anders voelen" dan Slade Wilson, a.k.a. Deathstroke, die in het tweede seizoen de grote slechterik was. "Hij heeft wat elementen van een persoonlijke band met Oliver, daarover leren we van alles," vertelde Berlanti. "Ik hoop dat DC-fans tevreden zullen zijn met wie hij is." Waarvan een deel via flashbacks. Ditmaal wordt er niet meer alleen teruggeblikt vanuit het perspectief van Oliver. "Er zit wat achtergrondverhaal dat vanuit andere personages verteld wordt."

Dit derde seizoen begint als Arrow een gevierd held van Starling City is. De misdaadcijfers zijn gedaald, mensen voelen zich veiliger en Captain Lance roept de Anti-Vigilante Task Force zelfs terug. Stralend van geluk, gelooft Oliver dat hij eindelijk een privéleven kan hebben en hij vraagt Felicity mee op een date. Maar op het moment dat Oliver zijn waakzame blik over de stad laat verzwakken, keert een dodelijke slechterik terug naar Starling City. Hij dwingt Oliver daarmee tot de realisatie dat hij nooit Oliver Queen kan zijn, zolang de stad Arrow nodig heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'12 Monkeys' serie anders dan film
Series / Nieuws

'12 Monkeys' serie anders dan film

Het uitgangspunt wordt herzien.

Het is al maanden geleden dat SyFy een 12 Monkeys televisieserie aankondigde. Sindsdien hebben we er vrijwel niets meer over gehoord, maar nu spreekt uitvoerend producent van de serie, Richard Suckle, over wat we kunnen verwachten van de serie. Volgens hem zal de serie in januari te zien zijn en kon daarom de Comic-Con dit jaar niet bezocht worden.

"We wilden de serie voor laten gaan, omdat de première al in januari is," vertelde Suckle. "Het was een productiebeslissing met Syfy en we wilden de acteurs op de set hebben." Toch wilde hij wel een beetje ingaan op wat we kunnen verwachten van de serie. In de film van Terry Gilliam speelt Bruce Willis de rol van de veroordeelde James Cole. Hij wordt terug in de tijd gestuurd om een virus te stoppen, dat voorbestemd is de mensheid te vernietigen.

De serie zal dat uitgangspunt compleet herzien. "We wilden de film niet gewoon opnieuw maken en dus hebben we alles helemaal veranderd."[i] Dat betekent dus ook dat de ambiguïteit die de film hanteert met betrekking tot de geestelijke gezondheid van Cole, verandert. [i]"We zeggen niet dat Cole geen gestoord persoon is. Dat ligt nog open voor de serie."

Of de serie in Nederland te zien zal zijn, weten we nog niet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Elke aflevering een nieuwe mogelijke Joker in 'Gotham'
Series / Nieuws

Elke aflevering een nieuwe mogelijke Joker in 'Gotham'

En één daarvan is de echte.

Een paar dagen geleden kregen we een foto van de pilot van Gotham te zien. Het leek erop dat de foto ons een potentiële Joker toonde. Nu blijkt dat elke aflevering van het eerste seizoen een mogelijke Joker zal laten zien. Telkens weer is er een onbekende acteur te zien in een kleine rol, die een personage speelt met een van de kenmerken van de Joker. Die zijn allemaal nep, op één na.

De serie gaat al op 22 september in première op FOX. Een Nederlandse releasedatum is nog niet geprikt voor de serie, al kunnen we er vanuit gaan dat de serie in Nederland rond eenzelfde tijd te zien is. Het van oorsprong Amerikaanse kanaal heeft immers ook in Nederland een eigen zender en is nog altijd op zoek naar manieren om zichzelf te vestigen. Dit soort series kunnen daar goed bij helpen.

Gotham vertelt het oorsprongsverhaal van Detective James Gordon, een rol die gespeeld wordt door Ben McKenzie. Hij is al jaren niet meer in Gotham geweest, maar keert weer terug om samen met de oude rot Harvey Bullock (Donal Logue) de misdaad in de stad aan te pakken. Daarbij lopen ze voornamelijk tegen de gangsterbaas Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) en haar handlangers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.