search
Oude bekende terug voor meer 'The Flash'!
Series / Nieuws

Oude bekende terug voor meer 'The Flash'!

Wally West krijgt weer een rol.

Niemand minder dan Wally West komt terug naar The Flash. Showrunner Eric Wallace vertelde dat aan TV Insider. Wally is niet op tijd terug om mee te strijden in de Crisis on Infinite Earths, maar zal wel ten tonele verschijnen in de tweede helft van het zesde seizoen van de serie.

Barry Allen zal volgens Wallace zijn beroemde sidekick hard nodig hebben als hij het straks opneemt tegen een bekende bedreiging met een nieuw gezicht.
"Nadat hij aan zichzelf gewerkt heeft in Tibet, is Wally West, a.k.a. Kid Flash, weer terug om Team Flash te helpen strijden met een bekende bedreiging. Maar eentje met een heel nieuw gezicht! Zoals altijd is het geweldig om ons Flash-familielid Keiynan Lonsdale terug te hebben als de jeugdige Speedster. Maar wat anders is ditmaal, is dat Wally volwassener is en dat zijn speedster-krachten beter ontwikkeld zijn.
Lonsdale voegde zich in het tweede seizoen bij de serie als lang geleden verloren broer van Iris West. Hij kreeg eind seizoen vier zijn krachten en was vervolgens in het vijfde seizoen nog te zien.

Lees ook: Grote verrassing Arrowverse laat nog op zich wachten

De verwachting is dat Wally vanaf aflevering veertien weer te zien is. De serie gaat op 4 februari weer verder op The CW.

Lees ook: Waarom [SPOILER] nu al dood moest in Crisis on Infinite Earths
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen