search
De 4-jaar oude Golden Retriever uit 'Fuller House' is overwacht overleden
Series / Celebrity

De 4-jaar oude Golden Retriever uit 'Fuller House' is overwacht overleden

De hond zou overleden zijn als gevolg van complicaties na een operatie...

De Golden Retriever welke te zien was in de serie Fuller House heeft op verschillende momenten menig aantal harten doen smelten. De amper 4-jaar oude hond is echter niet meer. Hij zou zijn overleden als gevolg van complicaties die zijn opgetreden na een operatie.

Cosmo T.D. ("The Dog") zou de achterkleinzoon zijn van de Tanner familiehond 'Comet' uit de reeks Full House. Ook in het echte leven luisterde de hond naar de naam Cosmo. Toen de eerste berichten op social media verschenen over de dood van de populaire Golden Retriever vroegen heel wat fans van de reeks zich meteen af hoe hij is komen te overlijden. Blijkbaar moest de vrolijke viervoeter een operatie ondergaan waar complicaties bij zijn opgetreden. Het zijn deze complicaties die hem uiteindelijk fataal zijn geworden.




Puppy
Dat de cast van Fuller House zoveel verdriet heeft omwille van het verliezen van de hond heeft onder meer te maken met het feit dat hij reeds als puppy deel uitmaakte van de reeks. Heel wat castleden hebben Cosmo dan ook zien opgroeien op de set. Dit geldt ook voor jonge sterren zoals Max Fuller acteur Elias Harger. Ook hij deelde een aangrijpend bericht via social media.

Bekijk op instagram


Cosmo was tot slot lang niet alleen maar te zien in de serie Fuller House. Eerder dit jaar verscheen de Golden Retriever plots ook in Grey's Anatomy. Eerder was hij ook reeds te zien in Suits evenals The Middle.

Aanbevolen artikelen