search

Ons nieuws van dinsdag 17 december 2019

Rel rondom 'American Gods' breidt zich verder uit
Series / Nieuws

Rel rondom 'American Gods' breidt zich verder uit

De acteur wordt nog bozer op de social media.

Er is iets loos bij American Gods. Nadat eerder acteur Orlando Jones boos een video plaatste op Twitter waarin hij zei dat hij ontslagen was omdat de showrunner, Charles Eglee, moeite had met de interpretatie van Jones van Mr. Nancy en de wijze waarop ras een rol speelde daarin, laat productiebedrijf Freemantle dat dit niet klopt. De acteur is natuurlijk ziedend.

Een woordvoerder van Freemantle stelt dat Jones niet terugkeert omdat het derde seizoen van de serie draait om andere personages uit het boek. "De verhaallijnen van American Gods zijn continu verschoven en geëvolueerd om de complexe mythologie van het bronmateriaal te reflecteren. De optie op Mr. Jones werd niet opgepikt, omdat Mr. Nancy net als andere personages niet in het deel van het boek zit waar we ons op richtten in seizoen drie."

Lees ook: 'American Gods' ontslaat acteur en die is nu héél boos!

Boze acteur
Jones plaatste daarop nog een boze video op Twitter, waarin hij de boel liet escaleren. Dat hij ontslagen was, is volgens hem "een nachtmerrie. En ze waren buitengewoon naar en kwaadaardig toen ze het gedaan hebben."

Hieronder de video:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe zal 'The Walking Dead' eindigen?
Series / Nieuws

Hoe zal 'The Walking Dead' eindigen?

Acteurs hebben wel zo hun eigen ideeën.

Hoe zal The Walking Dead eindigen? Enkele acteurs delen hun idee over hoe de serie, gebaseerd op de comics van Robert Kirkman, een einde moet krijgen. Nooit onthulde Kirkman hoe de wereld nou precies eindigde.

Hij vertelde enkel dat "dat een gek sci-fi ding is, dat het verhaal een stuk gekker zou maken". Toen hij met de pitch voor de comics kwam, moest Kirkman liegen. Hij kreeg het alleen verkocht toen hij vertelde dat de uitbraak voort zou zijn gekomen uit een invasie van aliens, die de zombies gebruikten om de infrastructuur van de wereld te verzwakken.

Lees ook: Lijkschouwer: zombies 'The Walking Dead' zijn hartstikke nep

Aliens of wetenschappers?
Ook acteur Ross Marquand deelt dat idee. "Of aliens waren de oorzaak van de uitbraak van zombies, of ze komen naar de planeet om ons allemaal uit te roeien. Wat het ook is, het wordt fantastisch." Ook Michael Cudlitz (acteur en regisseur) heeft een idee. "Ik denk dat het door onszelf komt. Ik denk dat wetenschappers ergens aan werkten en dat het echt helemaal mis ging."

Lees ook: Fans maken zich zorgen over de Rick Grimes-films

Actrice Melissa McBride denkt nog verder: "Ik denk dat het een televisieserie is. Dat iemand dan Cut! roept, en je ziet hoe de Walkers hun maskers afdoen, elkaar een knuffel geven en weglopen. Dat het dus duidelijk wordt dat het altijd een serie was."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er komt een crossover-aflevering tussen 'Riverdale' en spin-off 'Katy Keene'!
Series / Nieuws

Er komt een crossover-aflevering tussen 'Riverdale' en spin-off 'Katy Keene'!

Het eerder verschenen gerucht blijkt echt waar te zijn!

Reeds eerder verschenen er geruchten over de mogelijke komst van een crossover-aflevering tussen Riverdale en Katy Keene. Ondertussen is duidelijk geworden dat het niet louter en alleen maar een gerucht is. De crossover-aflevering komt er dan ook honderd procent zeker!

Niet alleen staat de crossover-aflevering vast, daarnaast zijn er ook al verschillende details over verschenen. Zo is reeds duidelijk dat het personage Veronica Lodge een zeer belangrijke rol zal vertegenwoordigen in de aflevering.

Lees ook: Relatie populair Riverdale-koppel staat op losse schroeven?

Veronica Lodge
Het was showrunner Roberto Aguirre-Sacasa welke in een interview ten opzichte van de Amerikaanse entertainmentwebsite Flickering Myth een tipje van de sluier heeft gelicht. Tijdens dat interview werd onder meer het volgende aangegeven door de showrunner:

"Vooraleer we de spin-off Katy Keene officieel gaan lanceren lijkt het ons wel leuk om Veronica naar de wereld van Katy te brengen en omgekeerd. We hadden ons geen betere eerste crossover kunnen indenken dan degene waar oude vrienden Veronica en Katy samen plezier aan kunnen beleven.

Roberto Aguirre-Sacasa stuurde naar aanleiding van bovenstaande ook een tweet de wereld in. Deze is hieronder te bekijken.




Wanneer de crossover-aflevering precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees ook: Spannende Halloween-aflevering 'Riverdale' shockeert fans
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 4-jaar oude Golden Retriever uit 'Fuller House' is overwacht overleden
Series / Celebrity

De 4-jaar oude Golden Retriever uit 'Fuller House' is overwacht overleden

De hond zou overleden zijn als gevolg van complicaties na een operatie...

De Golden Retriever welke te zien was in de serie Fuller House heeft op verschillende momenten menig aantal harten doen smelten. De amper 4-jaar oude hond is echter niet meer. Hij zou zijn overleden als gevolg van complicaties die zijn opgetreden na een operatie.

Cosmo T.D. ("The Dog") zou de achterkleinzoon zijn van de Tanner familiehond 'Comet' uit de reeks Full House. Ook in het echte leven luisterde de hond naar de naam Cosmo. Toen de eerste berichten op social media verschenen over de dood van de populaire Golden Retriever vroegen heel wat fans van de reeks zich meteen af hoe hij is komen te overlijden. Blijkbaar moest de vrolijke viervoeter een operatie ondergaan waar complicaties bij zijn opgetreden. Het zijn deze complicaties die hem uiteindelijk fataal zijn geworden.




Puppy
Dat de cast van Fuller House zoveel verdriet heeft omwille van het verliezen van de hond heeft onder meer te maken met het feit dat hij reeds als puppy deel uitmaakte van de reeks. Heel wat castleden hebben Cosmo dan ook zien opgroeien op de set. Dit geldt ook voor jonge sterren zoals Max Fuller acteur Elias Harger. Ook hij deelde een aangrijpend bericht via social media.

Bekijk op instagram


Cosmo was tot slot lang niet alleen maar te zien in de serie Fuller House. Eerder dit jaar verscheen de Golden Retriever plots ook in Grey's Anatomy. Eerder was hij ook reeds te zien in Suits evenals The Middle.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jaren '80 hitfilm 'Turner & Hooch' wordt een serie op Disney+
Series / Nieuws

Jaren '80 hitfilm 'Turner & Hooch' wordt een serie op Disney+

De bekende film uit de jaren 80 met Tom Hanks gaat naar het kleine scherm.

Iedereen die jong was in de jaren 80 en 90 heeft de film Turner & Hooch minimaal één keer gezien. De komedie met Tom Hanks (The Pacific) was in 1989 een groot succes en nu gaat Disney+ aan de slag met een tv-serie rond het duo.

Volgens Variety bevindt het project zich nog in de kinderschoenen, maar zoals met zoveel series kan het snel gaan. De originele film had ook rollen voor Mare Winningham en Craig T. Nelson, maar de focus lag uiteraard op Hanks en de hond Hooch, gespeeld door Beasley the Dog. Met een budget van zo'n $13 miljoen werd er $71,1 miljoen opgehaald in de States.

Turner & Hooch
In de originele film van regisseur Roger Spottiswoode heeft agent Scott Turner nog drie dagen te gaan voor hij naar overgeplaatst zal worden de grote stad. Als de ene Amos Reed wordt vermoord, duikt Scott in de zaak. Het blijkt dat de enige getuige is de hond Hooch is, het beestje van Reed. Scott neemt de zorg voor de hond op zich om zo te voorkomen dat Hooch wordt inslapen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onheilspellende beelden Netflix serie 'You' seizoen 2
Series / Nieuws

Onheilspellende beelden Netflix serie 'You' seizoen 2

Creepy stalker Joe is terug voor een nieuwe ronde.

Netflix heeft vandaag de volledige trailer van het tweede seizoen van You vrijgegeven. Net op tijd, want het nieuwe seizoen is vanaf 26 december in zijn volledigheid te streamen op Netflix.

Lees ook: Onheilspellende beelden 2e seizoen Netflix serie 'You'

In het tweede seizoen van You zien we hoe Joe een nieuw leven is begonnen in Los Angeles onder een nieuwe naam: Will. Zijn stalkersgedrag heeft hij echter nog niet achter zich gelaten. In zijn nieuwe woonplaats heeft hij het namelijk gemunt op de toepasselijk genaamd Love, die wordt gespeeld door Victoria Pedretti. Love is echter een stuk minder geobsedeerd door sociale media dan zijn vorige slachtoffer.

Een groot succes
Het eerste seizoen van You was eerder dit jaar een van de meest succesvolle nieuwe series van Netflix. Hierdoor is het natuurlijk allesbehalve verrassend dat we zo snel een nieuwe reeks voor de kiezen krijgen. Je kunt de nieuwe trailer overigens hieronder bekijken.

Lees ook: Tweede seizoen van 'You' verschijnt binnenkort op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Campagne voor live-action 'Batman'-serie op The CW!
Series / Nieuws

Campagne voor live-action 'Batman'-serie op The CW!

Het is tijd dat Batman ook een eigen serie krijgt.

Acteur Kevin Conroy wil echt heel graag terugkeren als Batman. Zo graag, dat hij er nu campagne voor voert op Twitter. Vorige week was hij voor het eerst als live-action Batman te zien in The CW's Crisis on Infinite Earths, en nu hoopt hij dus weer terug te kunnen keren.

Een fan vroeg aan Conroy of hij als oudere Bruce Wayne te zien wilde zijn in een eigen serie. Dat zou de acteur "geweldig" vinden, zo liet hij weten.

Conroys Batman kwam van Earth-99, wat een knipoog is naar het debuutjaar van Batman Beyond in 1999. Maar Conroy was een erg duistere versie van Bruce Wayne, want hij had daadwerkelijk Superman gedood. Hij is dus bepaald geen lieve of echt leuke held in de serie.

Lees ook: Deze acteur zei nee tegen 'Crisis on Infinite Earths'

Een eigen show lijkt echter wel interessant en The CW breidt al jaren uit als het aankomt op de series die het maakt. Een show rond een duistere, oudere versie van Batman, kan er wat ons betreft gewoon bij!

Lees ook: Waarom [SPOILER] nu al dood moest in Crisis on Infinite Earths
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgende aflevering 'The Mandalorian' verschijnt eerder op Disney+!
Series / Nieuws

Volgende aflevering 'The Mandalorian' verschijnt eerder op Disney+!

Bedankt Star Wars: The Rise of Skywalker!

Heel wat series schieten in sneltempo aan ons voorbij. Dit geldt ook voor het eerste seizoen van The Mandalorian. Inmiddels hebben we alweer 6 afleveringen achter de kiezen en is het uitkijken naar de komst van de zevende... en die komt ook nog eens wat sneller dan verwacht!

Het eerste seizoen van The Mandalorian bestaat uit in totaal 8 afleveringen. Voorbije vrijdag was de zesde aflevering reeds te zien. In principe verschijnt er elke week op vrijdag een nieuwe aflevering, maar daar komt deze week verandering in. Fans die reeds met smart wachten op de lancering van de zevende aflevering moeten enkele dagen minder geduld uitoefenen. Zij kunnen aflevering 7 dan ook reeds vanaf komende woensdag 18 december 2019 bekijken.

Lees ook: Huh? Pedro Pascal is niet altijd 'The Mandalorian'

Belangrijke antwoorden
Bij monde van de showrunner van The Mandalorian, namelijk Jon Favreau werd eerder aangegeven dat er in het eerste seizoen van de reeks reeds heel wat antwoorden zullen worden gegeven met betrekking tot The Child en Mando. Indien dit daadwerkelijk het geval is (en waarom zou de showrunner daar nu voor liegen?) betekent dit dat de komende afleveringen 7 en 8 nog heel belangrijk gaan worden.

Dat de volgende aflevering nu woensdag en dus niet op vrijdag verschijnt zou het gevolg zijn van de lancering van Star Wars: The Rise of Skywalker. Vanaf komende donderdag wordt het slotstuk van de Skywalker saga immers vertoond in de bioscoop. Inmiddels heeft Disney ook bevestigd dat ze druk bezig is met het maken van een vervolg. Ook het tweede seizoen van The Mandalorian zal uiteraard exclusief te zien zijn op Disney+.

Lees ook: We weten straks alles van Baby Yoda in 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.