search
Er komt een crossover-aflevering tussen 'Riverdale' en spin-off 'Katy Keene'!
Series / Nieuws

Er komt een crossover-aflevering tussen 'Riverdale' en spin-off 'Katy Keene'!

Het eerder verschenen gerucht blijkt echt waar te zijn!

Reeds eerder verschenen er geruchten over de mogelijke komst van een crossover-aflevering tussen Riverdale en Katy Keene. Ondertussen is duidelijk geworden dat het niet louter en alleen maar een gerucht is. De crossover-aflevering komt er dan ook honderd procent zeker!

Niet alleen staat de crossover-aflevering vast, daarnaast zijn er ook al verschillende details over verschenen. Zo is reeds duidelijk dat het personage Veronica Lodge een zeer belangrijke rol zal vertegenwoordigen in de aflevering.

Lees ook: Relatie populair Riverdale-koppel staat op losse schroeven?

Veronica Lodge
Het was showrunner Roberto Aguirre-Sacasa welke in een interview ten opzichte van de Amerikaanse entertainmentwebsite Flickering Myth een tipje van de sluier heeft gelicht. Tijdens dat interview werd onder meer het volgende aangegeven door de showrunner:

"Vooraleer we de spin-off Katy Keene officieel gaan lanceren lijkt het ons wel leuk om Veronica naar de wereld van Katy te brengen en omgekeerd. We hadden ons geen betere eerste crossover kunnen indenken dan degene waar oude vrienden Veronica en Katy samen plezier aan kunnen beleven.

Roberto Aguirre-Sacasa stuurde naar aanleiding van bovenstaande ook een tweet de wereld in. Deze is hieronder te bekijken.




Wanneer de crossover-aflevering precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees ook: Spannende Halloween-aflevering 'Riverdale' shockeert fans

Aanbevolen artikelen