search
Gezamenlijke poster 'Agent Carter' en 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Gezamenlijke poster 'Agent Carter' en 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

En er zijn wat details over personages uit Agent Carter.

Jim Pedd

Er is een teaserposter vrijgegeven van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. en Agent Carter. Daarnaast heeft Screencrush wat details over personages die mogelijk in het eerste, acht afleveringen tellende, seizoen van Agent Carter te zien zijn. Hieronder eerst de poster, daarna volgen de details.
Deputy Director Roger Hooley: Een hardwerkende, principiële oudere man en Peggy's baas. Zoals je zou kunnen verwachten, heeft hij moeite met voortdurende problemen uit zijn privéleven en de uitdagingen van zijn dagelijkse werk.

Agent Jack Thompson: Is in zijn dertiger jaren, knap en zich daar nogal bewust van. Het totale tegenovergesteelde van Hooley. Hij is niet vriendelijk tegen vrouwen op het werk en houdt niet van het gebrek aan erkenning voor zijn werk. Hij wil Hooley's baan voor zichzelf en is wanhopig zichzelf te bewijzen.

Edward Hutchins: Een erg professionele agent met een ongewoon probleem: hij leidt een dubbelleven. Hij liegt tegen zijn vrouw over zijn werk, zodat ze zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Daniel Sousa: Is alles wat Jack Thompson wil zijn. Hij is een oorlogsheld die een steun nodig heeft om te kunnen lopen, maar vindt omgaan met de dagelijkse beslommeringen op het kantoor moeilijker dan omgaan met zijn verwonding. Sousa is een erg eerbaar, vriendelijk man en we gaan er vanuit dat hij een van de grootste bondgenoten van Peggy zal worden.

Angie Martinelli: Werkt als een serveerster en droomt van een carrière als zangeres. Ze is een harde, meelevende jonge vrouw die slim en loyaal is en dient als Peggy's anker voor de wereld buiten S.H.I.E.L.D..

Aanbevolen artikelen