search
Nieuwe featurette en tv-spot 'Hell on Wheels' seizoen 4
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe featurette en tv-spot 'Hell on Wheels' seizoen 4

De eerste aflevering wordt op 2 augustus uitgezonden.

[video_embed]500[/video_embed]


[video_embed]502[/video_embed]

Een nieuwe tv-spot en een blikje achter de schermen van het vierde seizoen van AMC's western-drama Hell on Wheels staan nu online. Je kunt ze hierboven bekijken!

Hell on Wheels keert terug met 13 nieuwe afleveringen op zaterdag 2 augustus 2014. Het nieuwe seizoen van de serie, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Anson Mount, Colm Meaney en Common, zal in twee delen worden uitgezonden. De eerste 10 afleveringen worden wekelijks uitgezonden tot zaterdag 4 oktober en de overige drie afleveringen zijn te zien vanaf zaterdag 8 november.

In het vierde seizoen van de serie, bereikt de beschaving via de spoorwegen het westen van Amerika. Mannen met pennen proberen nu voor elkaar te krijgen wat eerder werd gedaan door mannen met pistolen. Het conflict tussen de regering en zakenmannen, ranchers en de spoorwegorganisaties staat centraal in het drama. Al deze partijen proberen heerschap te krijgen over Cheyenne, Wyoming, de zogenaamde 'Magic City of the Plains' en het belangrijkste treinstation in het land.

Hell on Wheeld wordt geproduceerd door showrunner John Wirth ("Terminator: The Sarah Connor Chronicles," "Falling Skies"), Mark Richard en Endemol Studios. Andere rollen in Hell on Wheels worden gespeeld door Jennifer Ferrin, Robin McLeavy, Phil Burke, Kasha Kropinski en Dohn Norwood.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen