search

Ons nieuws van vrijdag 18 juli 2014

Gezamenlijke poster 'Agent Carter' en 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Gezamenlijke poster 'Agent Carter' en 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

En er zijn wat details over personages uit Agent Carter.

Er is een teaserposter vrijgegeven van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. en Agent Carter. Daarnaast heeft Screencrush wat details over personages die mogelijk in het eerste, acht afleveringen tellende, seizoen van Agent Carter te zien zijn. Hieronder eerst de poster, daarna volgen de details.Deputy Director Roger Hooley: Een hardwerkende, principiële oudere man en Peggy's baas. Zoals je zou kunnen verwachten, heeft hij moeite met voortdurende problemen uit zijn privéleven en de uitdagingen van zijn dagelijkse werk.

Agent Jack Thompson: Is in zijn dertiger jaren, knap en zich daar nogal bewust van. Het totale tegenovergesteelde van Hooley. Hij is niet vriendelijk tegen vrouwen op het werk en houdt niet van het gebrek aan erkenning voor zijn werk. Hij wil Hooley's baan voor zichzelf en is wanhopig zichzelf te bewijzen.

Edward Hutchins: Een erg professionele agent met een ongewoon probleem: hij leidt een dubbelleven. Hij liegt tegen zijn vrouw over zijn werk, zodat ze zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Daniel Sousa: Is alles wat Jack Thompson wil zijn. Hij is een oorlogsheld die een steun nodig heeft om te kunnen lopen, maar vindt omgaan met de dagelijkse beslommeringen op het kantoor moeilijker dan omgaan met zijn verwonding. Sousa is een erg eerbaar, vriendelijk man en we gaan er vanuit dat hij een van de grootste bondgenoten van Peggy zal worden.

Angie Martinelli: Werkt als een serveerster en droomt van een carrière als zangeres. Ze is een harde, meelevende jonge vrouw die slim en loyaal is en dient als Peggy's anker voor de wereld buiten S.H.I.E.L.D..

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe featurette en tv-spot 'Hell on Wheels' seizoen 4
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe featurette en tv-spot 'Hell on Wheels' seizoen 4

De eerste aflevering wordt op 2 augustus uitgezonden.

[video_embed]500[/video_embed]

[video_embed]502[/video_embed]

Een nieuwe tv-spot en een blikje achter de schermen van het vierde seizoen van AMC's western-drama Hell on Wheels staan nu online. Je kunt ze hierboven bekijken!

Hell on Wheels keert terug met 13 nieuwe afleveringen op zaterdag 2 augustus 2014. Het nieuwe seizoen van de serie, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Anson Mount, Colm Meaney en Common, zal in twee delen worden uitgezonden. De eerste 10 afleveringen worden wekelijks uitgezonden tot zaterdag 4 oktober en de overige drie afleveringen zijn te zien vanaf zaterdag 8 november.

In het vierde seizoen van de serie, bereikt de beschaving via de spoorwegen het westen van Amerika. Mannen met pennen proberen nu voor elkaar te krijgen wat eerder werd gedaan door mannen met pistolen. Het conflict tussen de regering en zakenmannen, ranchers en de spoorwegorganisaties staat centraal in het drama. Al deze partijen proberen heerschap te krijgen over Cheyenne, Wyoming, de zogenaamde 'Magic City of the Plains' en het belangrijkste treinstation in het land.

Hell on Wheeld wordt geproduceerd door showrunner John Wirth ("Terminator: The Sarah Connor Chronicles," "Falling Skies"), Mark Richard en Endemol Studios. Andere rollen in Hell on Wheels worden gespeeld door Jennifer Ferrin, Robin McLeavy, Phil Burke, Kasha Kropinski en Dohn Norwood.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Daredevil' in eerste instantie niet verbonden met MCU
Series / Nieuws

'Daredevil' in eerste instantie niet verbonden met MCU

De prioriteit is volgens Kevin Feige om een goede serie te maken.

De productie van Marvel / Netflix-serie Daredevil is van start. Marvel studiohoofd Kevin Feige onthulde dat de serie in eerste instantie niet verbonden zal worden aan andere producties binnen het Marvel Cinematic Universe. Dat heeft in elk geval geen prioriteit volgens hem.

"Ze zijn daar heel slim over," vertelde Feige. "En de manier waarop we deze series benaderen is dezelfde als waarop we de films benaderen. We focussen ons dus eerst op datgene waaraan we werken. En het dan zo geweldig maken als je kunt. Daarna kijken we pas naar plekken waar je een band met de rest van het universum kunt maken."

Desondanks bestaat de serie binnen het Marvel Cinematic Universe. Dat werd eerder onthuld door Marvel Chief Creative Officer Joe Quesada. Er hoeven echter niet perse meteen verwijzingen te komen naar superhelden als Thor, Captain America en Iron Man. In plaats daarvan kunnen we hoogstwaarschijnlijk wel verwijzingen verwachten naar bijvoorbeeld Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones en uiteindelijk ook naar The Defenders.

Daredevil moet in de loop van 2015 in première gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk problemen voor 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Mogelijk problemen voor 'The Big Bang Theory'

De opnames moeten bijna van start, maar er is nog geen overeenkomst met de hoofdrolspelers

Het lijkt erop dat de productie van het achtste seizoen van The Big Bang Theory in de problemen kan komen. De oorspronkelijke castleden van de serie, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco-Sweeting, Kunal Nayyar en Simon Helberg hebben allemaal nog geen contract getekend voor de nieuwe afleveringen. En dat terwijl de productie van het seizoen al op 30 juli van start moet gaan.

Afgelopen lente besloot CBS om niet één, maar nog drie volledige seizoenen van de serie te bestellen. Dat terwijl de belangrijkste castleden nog niet getekend hebben. Vooral de onderhandelingen met Parsons, Galecki en Cuoco-Sweeting lopen stroef. Zij staan als één blok tegenover CBS en eisen meer dan 300,000 dollar extra per aflevering. Dan zouden ze ongeveer één miljoen dollar per aflevering betaald krijgen.

Dat lijkt de studio niet zomaar te willen betalen. Maar ook Helberg en Nayyar eisen meer geld. Zij krijgen op dit moment 125.000 en 75.000 dollar per aflevering betaald en eisen ook een grote salarisverhoging. Daar wordt dus ook nog over onderhandeld. Naar verluidt liggen de partijen ver uit elkaar en lijkt een overeenkomst niet binnen handbereik.

Mocht de deadline van 30 juli gemist worden, dan zou er nog wat ruimte over zijn om te onderhandelen. De serie gaat pas op maandag 22 september verder en dus is er nog wat ruimte voor langdurigere onderhandelingen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer details over plot 'Agent Carter'
Series / Nieuws

Meer details over plot 'Agent Carter'

We volgen haar pad naar S.H.I.E.L.D..

In navolging van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. komt nu ook Agent Carter naar het kleine scherm. In de Marvel-serie wordt de hoofdrol gespeeld door Hayley Atwell, die we kennen als Peggy Carter uit de Captain America films. De serie speelt zich af in de jaren veertig, vlak na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Uitvoerend producenten Michelle Fazekas en Tara Butters spraken met IGN over de serie.

Zij vertelden allereerst dat de One-Shot, die op de DVD van Captain America te zien is, het uitgangspunt vormt voor de serie. "Dus ze werkt bij SSR, na de oorlog, na Captain America," vertelde Fazekas. "Voor zover zij weet, is Captain America dood. Dus dat is waar de wereld staat. Je kunt de One-Shot zien als het einde van de serie," ging Fazekas verder. "De serie leidt naar het moment dat ze in dienst wordt genomen door S.H.I.E.L.D.."

Verder gingen de twee in op het feit dat de serie acht afleveringen krijgt in zijn eerste seizoen. "Acht afleveringen is geweldig, het is een mooi getal als je aan het plannen bent en weet waar je heen gaat," vertelde Fazekas daarover. "Het is perfect voor Carter. We zien de afleveringen een beetje als acht delen van een film. Dus ze zijn allemaal aan elkaar verbonden. Elke aflevering vertelt een eigen verhaal en elke aflevering heeft zijn eigen drijfveren, maar we bouwen naar een groot einde toe."

Tot slot vertelde Butters dat de opnames van de serie in september van start gaan. Het interview kun je bij IGN in zijn volledigheid lezen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer tv-serie '12 Monkeys'
Series / Trailer

Eerste trailer tv-serie '12 Monkeys'

De bijna twintig jaar oude sci-fi klassieker binnenkort als tv-serie op Syfy.Het is ondertussen bijna 20 jaar geleden dat Terry Gilliams 12 Monkeys verscheen. Gisteren kon je nog lezen dat de tv-versie van de sci-fi klassieker anders wordt dan de film waarin onder meer Brad Pitt en Bruce Willis belangrijke rollen speelden. Via de bovenstaande trailer kun je bekijken of uitvoerend producent Richard Suckle zich aan zijn woord houdt.

De tijdreiziger in de tv-serie 12 Monkeys wordt dit keer gespeeld door Aaron Stanford. James Cole reist van een post-apocalyptische toekomst terug naar het heden om een dodelijke plaag ongedaan te maken.

Andere rollen zijn voor Kirk Acevedo, Amanda Schull en Noah Bean en de eerste aflevering verschijnt in januari 2015 op de zender Syfy.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.