Hitserie 'The Umbrella Academy' wenst je een fijne 'disfunctionele' Kerst!

The Umbrella Academy:

En Number Five springt er weer helemaal tussenuit!

Door redactie, 22 december 2019 om 13:25

De cast van de Netflix hitserie The Umbrella Academy heeft fans getrakteerd op een speciale foto voor de feestdagen. Ze wensen iedereen daarmee een 'disfunctionele' Kerst.
Op de foto die de wereld werd ingestuurd zijn verschillende castleden te zien. Het gaat hierbij om Number Five, Luther, Vanya, Allison, Diego, Klaus en Ben. Ze poseren samen voor wat een 'disfunctionele' Kerstfoto moet zijn. De broers en zussen kozen er daarbij voor om matchende sweaters te dragen... met als enige uitzondering Number Five. Hij opteerde namelijk voor een meer eigen look. In de reeks staat Number Five er om bekend de personaliteit te hebben van een 60-jarige terwijl hij gevangen zit in het lichaam van een kind. Wellicht dat hij zichzelf dan ook kinderachtig zou hebben gevonden als hij er ook voor zou kiezen om een Kerst sweater te dragen...

Fictieve familiewoning
De foto van de castleden van The Umbrella Academy werd genomen in de fictieve familiewoning. Op de foto is te zien hoe Luther, Vanya en Allison rechtop staan terwijl Number Five en Diego neerzitten op de grote stoelen en Ben en Klaus samen een kleine zetel delen. Door middel van deze "familiefoto" wensen de castleden hun fans fijne feestdagen toe.

Fans van de reeks waren er als de kippen bij om de foto te delen en er hun reacties op te geven. Eén van de fans gaf bijvoorbeeld het volgende aan; Dat Five weigert om een speciale Kerst sweater aan te trekken is één van de redenen van mijn bestaan".

Een andere fan gaf dan weer aan dat de foto die de cast de wereld had ingestuurd het beste geschenk is dat hij zich voor de feestdagen had kunnen inbeelden.


Bron: Inquisitr.com

Lees meer over: The Umbrella Academy, serie, series, Netflix

Populair nieuws