search

Ons nieuws van zondag 22 december 2019

'Star Trek: Picard'-serie krijgt nu al een 2e seizoen!
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard'-serie krijgt nu al een 2e seizoen!

Het tweede seizoen is akkoord.

Het eerste seizoen van Star Trek: Picard bestaat uit tien afleveringen en daarin keert de legendarische Jean-Luc Picard van acteur Patrick Stewart terug voor nieuwe avonturen! En dat gaat hij ook doen in een tweede seizoen. Dit meldt Deadline.

Binnenkort start seizoen 1 en nu heeft CBS All Access aangekondigd dat Star Trek: Picard al een tweede seizoen krijgt. Ook nu zouden er weer tien afleveringen moeten komen. Recent werd duidelijk dat Michael Chabon niet terugkeert als showrunner, gezien zijn overstap naar een andere zender.

Lees ook: Meeste mensen kijken uit naar 'Star Trek: Picard'-serie voor 2020

Jean-Luc Picard
Stewart speelde de rol uiteraard al in Star Trek: The Next Generation (1987 - 1994) en dat deed hij toen in maar liefst 176 episodes. Daarvoor was hij in de rol als de Capt. Jean-Luc Picard te zien in Star Trek: Deep Space Nine (1993), en daarna in de films Star Trek: Generations (1994), Star Trek: First Contact (1996), Star Trek: Insurrection (1998) en Star Trek: Nemesis uit 2002. Ook sprak hij de stem vele malen in voor game- en tv-producties.

Star Trek: Picard is in Nederland vanaf 24 januari te zien op Amazon.

Lees ook: Legendarische terugkeer in 'Star Trek: Picard' trailer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote problemen voor 'Vampire Chronicles'-serie
Series / Nieuws

Grote problemen voor 'Vampire Chronicles'-serie

Helaas loopt de boel niet heel soepeltjes.

Hulu ging het wel even regelen. Er zou een grootse serie gemaakt worden rond de Vampire Chronicles van schrijfster Anne Rice. Maar dromen zijn bedrog en dus is de ontwikkeling van de serie ondertussen gestaakt.

Variety meldt dat Hulu besloten heeft om niet door te gaan met de serie. Om die reden geeft men de rechten terug aan Anne Rice en haar creatieve team. Zij gaan wel proberen een ander thuis te vinden voor de serie, maar het is de vraag of hen dat gaat lukken en op welke termijn dat dan moet gebeuren.

Lees ook: Opnames 'Vampire Chronicles' dit jaar van start

Vampire Chronicles
De Vampire Chronicles is een reeks boeken van Anne Rice. Centraal staat de vampier Lestat, een Franse edelman die in de achttiende eeuw tot een vampier gemaakt werd en sindsdien worstelt met zijn plek op Aarde. Er verschenen dertien boeken in de saga.

Lees ook: 'Vampire Chronicles' vindt onderdak bij Hulu

Ook kregen we al twee films te zien, waarvan een met rol voor Tom Cruise. Maar ondanks de schappelijke vraagprijs van 30 tot 40 miljoen dollar voor de rechten, lukt het niet zo om nog een serie te maken gebaseerd op het rijke bronmateriaal. Hoe dan ook, blijft Anne Rice proberen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Expanse' eindigt veel beter dan 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'The Expanse' eindigt veel beter dan 'Game of Thrones'

De showrunner doet ons een belofte.

De showrunner van The Expanse weet het zeker: hij kan een beter einde maken aan zijn serie dan Game of Thrones en ook Star Wars. De serie debuteerde in 2015 op Syfy, deed het daar drie seizoenen en werd geannuleerd. Vervolgens pikte Amazon de boel op en maakte men een vierde en vijfde seizoen.

The Expanse bleek erg populairs bij fans van sci-fi, net zoals Game of Thrones het goed deed bij fans van fantasy. Maar Thrones-fans waren allesbehalve blij met het einde van de serie en vonden het achtste seizoen maar niks. Dat zal niet gebeuren met The Expanse belooft showrunner Daniel Abraham.

Lees ook: Sci-fi serie 'The Expanse' krijgt mogelijk meerdere spin-offs

Challenge Accepted
Een fan vroeg Abraham of zijn serie beter zou eindigen dan andere series. "Ik kan me voorstellen dat het erg moeilijk is om een bevredigende conclusie te bedenken die fans tevreden stelt," aldus de fan. Waarop Abraham heel droogjes "challenge accepted" twitterde.



De serie draait om de bemanning van de Roccinante, een ruimteschip waarvan de bemanning achter een grote samenzwering komt. Die leidt tot een gevaarlijke situatie waarbij er mogelijk oorlog ontstaat tussen het machtige Mars en de Aarde. Maar er is veel meer aan de hand, zo lijken er ook aliens te zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'Star Trek: Picard'!
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'Star Trek: Picard'!

Op 23 januari keert JL Picard terug.

Over zo'n maand start CBS All Access met Star Trek: Picard, een vervolg op Star Trek: The Next Generation (1987 - 1994) en hieronder kun je kijken naar een nieuwe trailer. Met nieuwe beelden en de terugkeer van een legende!

In onderstaande beelden zie je heel wat Star Trek actie wordt "de terugkeer van een legende" aangekondigd. Uiteraard hebben we het dan over Jean-Luc Picard van Patrick Stewart die uiteraard de belangrijkste rol had in de serie Star Trek: The Next Generation. Daarnaast zie we andere bekende personages, en nieuwe gezichten!



Vanaf 23 januari!
Star Trek: Picard debuteert op 23 januari op CBS All Access en een dag later verschijnt de aflevering op Amazon Prime Video. Dit in tegenstelling tot de afleveringen van Star Trek: Discovery. Deze serie verschijnt in Nederland op Netflix.

Lees ook: Meeste mensen kijken uit naar 'Star Trek: Picard'-serie voor 2020
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitserie 'The Umbrella Academy' wenst je een fijne 'disfunctionele' Kerst!
Series / Celebrity

Hitserie 'The Umbrella Academy' wenst je een fijne 'disfunctionele' Kerst!

En Number Five springt er weer helemaal tussenuit!

De cast van de Netflix hitserie The Umbrella Academy heeft fans getrakteerd op een speciale foto voor de feestdagen. Ze wensen iedereen daarmee een 'disfunctionele' Kerst.

Op de foto die de wereld werd ingestuurd zijn verschillende castleden te zien. Het gaat hierbij om Number Five, Luther, Vanya, Allison, Diego, Klaus en Ben. Ze poseren samen voor wat een 'disfunctionele' Kerstfoto moet zijn. De broers en zussen kozen er daarbij voor om matchende sweaters te dragen... met als enige uitzondering Number Five. Hij opteerde namelijk voor een meer eigen look. In de reeks staat Number Five er om bekend de personaliteit te hebben van een 60-jarige terwijl hij gevangen zit in het lichaam van een kind. Wellicht dat hij zichzelf dan ook kinderachtig zou hebben gevonden als hij er ook voor zou kiezen om een Kerst sweater te dragen...

Fictieve familiewoning
De foto van de castleden van The Umbrella Academy werd genomen in de fictieve familiewoning. Op de foto is te zien hoe Luther, Vanya en Allison rechtop staan terwijl Number Five en Diego neerzitten op de grote stoelen en Ben en Klaus samen een kleine zetel delen. Door middel van deze "familiefoto" wensen de castleden hun fans fijne feestdagen toe.

Fans van de reeks waren er als de kippen bij om de foto te delen en er hun reacties op te geven. Eén van de fans gaf bijvoorbeeld het volgende aan; Dat Five weigert om een speciale Kerst sweater aan te trekken is één van de redenen van mijn bestaan".

Een andere fan gaf dan weer aan dat de foto die de cast de wereld had ingestuurd het beste geschenk is dat hij zich voor de feestdagen had kunnen inbeelden.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Op deze data gaan de Arrowverse-series weer verder
Series / Nieuws

Op deze data gaan de Arrowverse-series weer verder

The CW laat weten wat we kunnen verwachten!

Op 14 januari rondt men op The CW de Crisis on Infinite Earths af. Daarna gaan de Arrowverse-series weer gewoon verder zoals ze altijd doen. The CW heeft nu bekend gemaakt wanneer alle Arrowverse-series terugkomen. Daar zitten een paar kleine verrassingen tussen.

Zo blijkt dat The Flash maar liefst twee weken later verder gaat dan de rest. Dat hadden we dus niet helemaal verwacht. En tegelijk zijn de data van Arrow en Legends of Tomorrow wat misleidend.

Lees ook: Campagne voor live-action 'Batman'-serie op The CW!

Arrow heeft namelijk een backdoor-pilot voor Green Arrow and the Canaries op de aangegeven datum én beide series al eerder van start gaan, als ze op 14 januari de twee laatste afleveringen van de Crisis tonen. De Crisis on Infinite Earths wordt blijkt nu toch wel behandeld alsof het een op zichzelf staande serie is. Er zit dus ergens wel een kern van waarheid in de wijze waarop The CW dit doet.

Lees ook: Oude bekende terug voor meer 'The Flash'!

De data
19 januari: Batwoman
19 januari: Supergirl
20 januari: Black Lightning
21 januari: Arrow
21 januari: Legends of Tomorrow
4 februari: The Flash
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.