Marvel lijkt zijn Moon Knight gevonden te hebben

Daniel Radcliffe zou tekenen voor de rol.

Jim Pedd, 24-12-2019 12:07

Het is natuurlijk nog maar een gerucht, maar niemand minder dan Daniel Radcliffe zou de rol van Moon Knight spelen. Hij is volgens diverse sites met helaas anonieme bronnen benaderd door filmstudio Marvel en zou getekend hebben voor de rol. Let wel: het nieuws is nog niet officieel.
Radcliffe kennen we natuurlijk als Harry Potter. De acteur was maar liefst acht films lang te zien als de tovenaar van JK Rowling en werkt sinds die filmreeks ten einde is, aan een nieuwe carrière als filmster. Hij tekent vooral voor wat minder bekende producties, en was daardoor ook nog niet in het MCU te zien.

Lees ook: Is dit de schurk van Marvels 'Moon Knight'?

Moon Knight
Alhoewel Radcliffe nog niet te zien was in het MCU, zou er zomaar eens verandering in kunnen komen met een van de series die gemaakt worden voor streamingdienst Disney+. Marvel zou Radcliffe hebben laten tekenen voor de rol van Marc Spector. Spector is de held die krachten krijgt doordat hij tijdens een missie als geheim agent bijna doodgaat en de hulp van de maangod inroept.

Lees ook: 'Avengers: Endgame'-regisseurs gaan 'Moon Knight'-serie maken?

Die redt hem, maar in ruil daarvoor moet hij als held aan de slag. Spector gaat akkoord en wordt daarmee meteen Moon Knight. Hij is een van de personages met een grote rol in Phase 5 van het MCU. Naast hem zien we tegen die tijd ook She-Hulk en andere helden verschijnen.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Moon Knight, Disney Plus, Daniel Radcliffe, Marvel Studios, MCU

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader