search
Is dit de schurk van Marvels 'Moon Knight'?

Is dit de schurk van Marvels 'Moon Knight'?

Interessant verhaal rond de Disney+-serie.

Jim Pedd
Een van de series waar Marvel-fans heel erg naar uitkijken is Moon Knight. De MCU-serie introduceert dan eindelijk de held. En zal naar het schijnt ook een nieuwe schurk laten zien die we heel goed kennen uit de comics.

Daniel RPK vertelt dat Bushman in de serie voorkomt. Hij is een van de bekendste schurken uit de comics van Moon Knight en het was al de verwachting dat hij op de een of andere manier in de serie zou voorkomen. Verder hoorden we al dat Stained Glass Scarlet een van de schurken zou zijn en nu lijkt Bushman de hoofdrol te krijgen als slecht persoon.

Lees ook: 'Avengers: Endgame'-regisseurs gaan 'Moon Knight'-serie maken?

Strijd op komst
Er zit dus een strijd aan te komen in de Marvel-serie. Scarlet zou dan een bijrol krijgen, waar Bushman de voornaamste schurk is. Tegelijk is de serie naar het schijnt het oorsprongsverhaal van Moon Knight, dus kan het ook dat Bushman enkel opgebouwd wordt als slechterik.

Lees ook: Gerucht: Marvels 'Moon Knight' verbonden aan Blade

Moon Knight is Marc Spector, een voormalig CIA-agent die bijna vermoord werd door een terrorist - de Bushman. Hij werd gered door de maangod Khonshu, en versloeg Bushman. Daarop werd hij daadwerkelijk Moon Knight en redde hij meermaals de wereld.

Aanbevolen artikelen