search
Gave cameo in eerste 'Doctor Who'-clip
Series / Video/clip/featurette

Gave cameo in eerste 'Doctor Who'-clip

Stephen Fry ontmoet dan eindelijk de Doctor!

Stephen Fry is in heel wat series van de BBC te zien geweest. Eentje waarin hij nog niet te zien was, al vragen fans er al jaren om, is Doctor Who. Maar daar gaat verandering in komen, laat een eerste clip voor de aankomende aflevering zien.

Doctor Who keert op nieuwjaarsdag terug naar de BBC. En in deze aflevering is ook Fry te zien, zo blijkt uit een clip die vandaag is vrijgegeven. We krijgen nu dus te zien dat Fry een mooie rol heeft in de aankomende special van de BBC-serie. In de aflevering speelt Fry de rol van de baas van de Britse geheime dienst, de MI6.



Doctor Who keert voor deze special terug om een bizar mysterie op te lossen. Over heel de wereld worden geheim agenten aangevallen door buitenaardse wezens. De MI6 zit met zijn handen in het haar en heeft geen idee wat ze moet doen. En dus roept men de hulp in van niemand minder dan ieders favoriete alien, Doctor Who.

De special is op 1 januari op de BBC te zien. Daarna gaat het twaalfde seizoen ook meteen van start en komt er elke zondagavond een nieuwe aflevering op televisie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen