Transseksuele 'Carrie' in nieuwe Stephen King-verfilming

Transseksuele 'Carrie' in nieuwe King-verfilming

Een opvallende nieuwe versie is in de maak!

Jim Pedd, 23-12-2019 08:14

Decennia geleden brak Stephen King door met het verhaal over Carrie. Het meisje werd enorm gepest op school, zo erg dat toen ze doordraaide, er heel veel slachtoffers vielen. Nu horen we dat er een nieuwe versie van het verhaal op komst is.
FX maakt volgens de site Collider een nieuwe versie van Carrie. Daarbij zoekt men naar een vrij opvallende hoofdrolspeelster. Het is namelijk de bedoeling dat Carrie gespeeld wordt door iemand die transseksueel is. Een andere optie, is dat men kiest voor een donkere actrice, in plaats van iemand die blank is zoals tot nu toe altijd het geval was in verfilmingen.

Carrie
Carrie is in de loop der jaren drie keer verfilmd. De eerste keer was in 1976, daarna volgde men in 1999 met een nieuwe versie en daarna in 2013. Tussen de vorige en de aankomende verfilming zit ditmaal een heel stuk minder tijd.

Dat heeft waarschijnlijk te maken met de grote hoeveelheid King-verfilmingen die er op dit moment gemaakt zijn. Naast It, The Stand en Pet Sematary zijn er nog heel veel verfilmingen in de maak. King is populairder dan ooit.

Bron: Collider

Lees meer over: Carrie, Stephen King, FX

Populair nieuws