Showrunner 'The Witcher' is boos op negatieve recensies

Showrunner The Witcher boos op negatieve recensies

Ze vindt het maar niks.

Jim Pedd, 24 december 2019 om 20:56

Netflix heeft afgelopen vrijdag de serie The Witcher online gezet. En zoals we al hadden verwacht, waren de reacties behoorlijk verdeeld. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld net een peperdure B-film en anderen zijn dolenthousiast. Wat showrunner Lauren S. Hissrich betreft, is het allemaal maar onzin.
Hissrich geeft, zo laat ze op Twitter weten, geen moer om negatieve recensies. “Wat vind ik belangrijker? ‘Professionele’ critici die één aflevering gekeken hebben en daarna de rest overslaan? Of ECHTE fans die alle acht afleveringen op één dag gekeken hebben en net begonnen zijn met opnieuw kijken?”

Lees ook: Gave foto van iconische locatie Netflix-serie 'The Witcher'Slechte recensies
Hissrich wijst natuurlijk niet expliciet met de vinger naar een bepaalde partij, maar refereert duidelijk naar Entertainment Weekly. Daar gaven twee recensies de serie een F (het laagst mogelijke cijfer), maar gaven ze ook toe dat ze lang niet alles gezien hebben. Een van hen keek twee afleveringen en de ander sloeg aflevering twee, drie en vier over.

Lees ook: Netflix-serie 'The Witcher' krijgt gigantische maar originele monsters

De serie is het verhaal van Geralt of Rivia, wiens leven het pad kruist met dat van Yennefer, een tovenares, en Ciri, een jonge prinses met een gevaarlijk geheim.

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws