Netflix-serie 'The Witcher' krijgt gigantische maar originele monsters

Netflix-serie The Witcher krijgt nieuwe monsters

Dat belooft wat voor de Netflix-show!

Jim Pedd, 14 december 2019 om 09:00

Netflix-serie The Witcher krijgt heel nieuwe monsters. De serie is een verfilming van de gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski, en niet van de games van CD Projekt Red. Eind volgende week krijgen we de eerste acht afleveringen te zien.
“Het is heel grappig, want de monsters zijn echt gigantisch,” vertelt showrunner Lauren Schmidt Hissrich tijdens een interview. “Maar we hebben zoveel mogelijk geprobeerd hen niet te laten zien in de teasers en de trailers. Want we geloven heel erg in het element van verrassing voor de bestaande fans, die niet weten met welke verhalen en monsters we spelen. En er zijn een aantal nieuwe monsters die wij bedacht hebben, op basis van een boel Poolse folklore.”

Lees ook: De 3 hoofdpersonen Netflix-serie 'The Witcher' stellen zich voor!

Gevaarlijke wereld
The Witcher speelt zich in een gevaarlijke wereld af. De Netflix-serie is, zoals de streamingdienst het zelf omschrijft, “een episch verhaal van lot en familie”. Geralt of Rivia, een monsterjager, worstelt met het vinden van zijn plek in de wereld. Vooral in een wereld waarin mensen vaak gruwelijker zijn dan beesten.

Lees ook: Alles over 'The Witcher'-serie in speciale video

Maar op een dag komt hij een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim tegen, waarna alles verandert. Vanaf 20 december te streamen!

Bron: CB

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws