Synopsissen laatste delen Crisis on Infinite Earths

Synopsis laatste delen Crisis on Infinite Earths

Nog maar twee afleveringen!

Jim Pedd, 25 december 2019 om 07:07

The CW heeft de synopsissen voor de laatste twee afleveringen van Crisis on Infinite Earths vrijgegeven. Daarmee hebben we dus eindelijk ook meer informatie over delen vier en vijf van de serie, die allebei op 14 januari te zien zullen zijn op de Amerikaanse televisiezender.
Deel 4: Oliver is iets anders geworden in deel vier van Crisis on Infinite Earths. De Paragons zoeken nu ze vastzitten in het Vanishing Point een manier om te ontsnappen. De situatie lijkt onmogelijk, vooral nu The Flash verdwenen is. Maar hoop verschijnt in de vorm van Oliver Queen, die onthult dat hij iets anders is geworden. En ondertussen worden de oorsprongsverhalen van The Monitor en Anti-Monitor onthuld.
Deel 5: De Aarde-verwoestende Crisis on Infinite Earths crossover komt tot een einde. Werelden hebben overleefd. Werelden zijn gestorven. Niets zal hetzelfde zijn.

Het is nu dus tijd om de crossover af te ronden en daarna kan het Arrowverse ook weer vrolijk verder met uitzendingen. Benieuwd hoe de planning er uit ziet de komende tijd? Lees dan dit artikel:

Op deze data gaan de Arrowverse-series weer verder

Lees meer over: Crisis on Infinite Earths, Arrowverse, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws