Nieuw op Netflix: 'Lost in Space' seizoen 2!

Nieuw op Netflix: 'Lost in Space' seizoen 2!

Het tweede is vanaf nu te bekijken op de populaire streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 25 december 2019 om 09:29

In april 2018 werd het eerste seizoen gelanceerd van de serie Lost in Space. Op de Comic Con beurs in New York dit jaar werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zou verschijnen. Wel, we hebben goed nieuws voor de fans, want dat tweede seizoen is vanaf vandaag, dinsdag 24 december 2019 te bekijken op Netflix!
Lost in Space is eigenlijk een reboot van de reeks welke in de jaren '60 bijzonder populair was in de Verenigde Staten. De reeks neemt ons mee in de toekomst en toont ons onder meer hoe kolonisatie in de ruimte werkelijkheid is geworden. De familie Robinson gaat vervolgens op zoek naar een beter leven en vooral naar een betere wereld, maar dat loopt niet helemaal zoals ze dat in eerste instantie had gepland. Wanneer ze uiteindelijk niet op de gewenste bestemming aankomen zijn ze verplicht om samen te werken met onbekenden.

Lees ook: Eerste trailer Netflix hitserie 'Lost in Space' seizoen 2!

Kerstavond
De lancering van het tweede seizoen van Lost in Space op 24 december 2019 op Netflix zorgt er voor dat fans iets extra's hebben om op Kerstavond naar uit te kijken! Op gespecialiseerde websites doet de serie het in ieder geval behoorlijk goed. Op de website IMDB heeft ze bijvoorbeeld een score gekregen van 7,2/10. Op die andere gespecialiseerde website, namelijk Rotten Tomatoes ligt de score van de Average Audience Score op 72 procent. De Average Tomatometer geeft een score weer van 68 procent.

Wil jij graag nog even een voorsmaakje van het tweede seizoen van Lost in Space? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Lost in Space, serie, Netflix

Populair nieuws