search

Ons nieuws van woensdag 25 december 2019

Acteurs uit 'Lost'-serie weer bij elkaar!
Series / Celebrity

Acteurs uit 'Lost'-serie weer bij elkaar!

Ze gaan samen op de foto.

In 2010 werd na zes seizoenen en 121 afleveringen de serie Lost van bedenkers Jeffrey Lieber, J. J. Abrams en Damon Lindelof afgerond. Sindsdien zijn er meerdere geruchten over een nieuwe reeks of iets dergelijks. Voorlopig moeten we het doen met wat losse folders.

Zo was eerder dit jaar te lezen op SerieTotaal dat er mogelijk een prequel of reboot van Lost zou moeten volgen. Dit was misschien wat suggestief, maar veel leden van de oorspronkelijke cast zien een terugkeer wel zitten.

Lees ook: Krijgt 'Lost' een reboot of prequel?

Cast bij elkaar
De drie acteurs Daniel Dae Kim (Jin Kwon), Harold Perrineau (Michael Dawson) en Nestor Carbonell (Richard) ontmoetten elkaar en maakte onderstaande foto's. Alleen Kim werkte overigens met de twee andere acteurs samen.

Kim: "Tv-series komen en gaan, maar echte vriendschap overtreft ze," schreef Kim in de Instagram-post. "Zo dankbaar voor deze jongens. Maar niet voor Josh Holloway. Hij wordt door niemand gemist." Het laatste is uiteraard een grapje. Holloway speelde in Lost de rol van James "Sawyer" Ford en zou een vriend zijn van vele Lost-acteurs.

Bekijk op instagram


Lees ook: Reboot van 'LOST' lijkt mogelijk
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' scoort enorm sterk op IMDb!
Series / Nieuws

'The Witcher' scoort enorm sterk op IMDb!

Ondanks de nodige kritiek van critici en kijkers.

Al maanden keken heel wat mensen uit naar de serie The Witcher die sinds 20 december te bekijken is op Netflix. Het moest een soort van Game of Thrones worden, maar na de nodige kritiek van kijkers en critici lijkt dit niet te zijn gelukt.

Toch scoort The Witcher met Henry Cavill als de eenzame monsterjager Geralt of Rivia enorm sterk op de IMDb. Na zo'n 85 duizend stemmen staat de serie namelijk op een indrukwekkende 8,8 / 10.

Lees ook: Vormen drie gelijktijdige tijdlijnen een probleem voor 'The Witcher'?

Netflix-topper!
Hiermee is het tiendelige The Witcher één van de best ontvangen Netflix-series tot op heden. Andere goed scorende Netflix-series zijn Black Mirror, Stranger Things, Narcos en House of Cards. Op Rotten Tomatoes staat de serie er een stuk minder goed voor, met een score van 56% (5,3 / 10) bij de critici, maar toch ook 93% (4,6/5) bij het publiek!



Lees ook: Opnames 'The Witcher' seizoen 2 gaan binnenkort al van start
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Tweede seizoen van de populaire serie 'You'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Tweede seizoen van de populaire serie 'You'

Het tweede seizoen staat vanaf Tweede Kerstdag op Netflix...

Het eerste seizoen van de serie You werd prima ontvangen. Meteen waren heel wat mensen dan ook benieuwd naar het moment waarop het vervolg zou verschijnen. Dat wachten is nu bijna voorbij. Het tweede seizoen van You is te bekijken op Netflix vanaf morgen, donderdag 26 december 2019!

In het tweede seizoen van You maakt de kijker onder meer kennis met de vermiste ex-vriendin van Joe Goldberg. Candace is vastbesloten om Joe een lesje te leren. Dit is voor hem meteen een belangrijke reden om de deur van New York achter zich dicht te trekken en te verhuizen naar Los Angeles! In de stad van de sterren krijgt hij de mogelijkheid om zijn intense, afgelopen relatie te verwerken. Uiteindelijk komt er ook terug een nieuwe vrouw in het leven van Joe, namelijk Love (Victoria Pedretti).

Lees ook: Onheilspellende beelden Netflix serie 'You' seizoen 2

Tweede Kerstdag
Het tweede seizoen van You zal op Tweede Kerstdag (donderdag 26 december 2019) verschijnen op de populaire streamingdienst Netflix. Ze bestaat uit 10 gloednieuwe afleveringen. Het eerste deel van de serie werd prima ontvangen, zo bewijzen ook de scores op verschillende gespecialiseerde websites. Op IMDB ligt de score nog op 7,7/10, maar op Rotten Tomatoes geeft de Average Tomatometer een prachtige 91 procent aan. De Average Audience Score ligt met 78 procent wel een stukje lager.

Wil je nog graag even een klein voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van You vooraleer ze op Netflix verschijnt? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler 'The Vampire Diaries'-serie kijkt tevreden terug
Series / Celebrity

Hoofdrolspeler 'The Vampire Diaries'-serie kijkt tevreden terug

Somerhalder vindt het personage van Damon Salvatore één van de beste ooit...

De serie The Vampire Diaries werd uiteindelijk een onverhoopt succes. De reeks kreeg in totaal 8 seizoenen op The CW en groeide uit tot enkele van de populairste reeksen van het netwerk ooit. Tijdens een promotietour voor zijn nieuwe serie V-Wars heeft acteur Ian Somerhalder teruggeblikt op zijn personage van Damon Salvatore.

Uit het interview kwam naar voren dat Somerhalder met heel veel plezier terugkijkt op zijn rol als Damon Salvatore. De acteur noemde het zelfs het leukste personage dat hij ooit heeft gespeeld. Verder gaf hij nog aan dat het ook zeker één van de beste personages ooit geschreven was. Hij benadrukte dat dit niet zozeer te maken had met zijn eigen acteerprestaties, maar wel met de expertise van de schrijver / producer.

Luther Swan
In de nieuwe serie waarin Somerhalder te zien is kruipt hij in de huid van het personage Luther Swann. Ook over dat personage had hij aardig was positiefs te zeggen. Dit gezegd zijnde benadrukte Somerhalder dat Luther Swann een vrij standaard held is en dat mensen net houden van een held die buiten de lijntjes durft te kleuren. Hij benadrukte dan ook dat het verschil tussen het personage Damon Salvatore enerzijds en Luther Swann anderzijds wellicht niet groter had kunnen zijn.

De reacties op de nieuwe reeks met Ian Somerhalder in de hoofdrol, V-Wars kan tot dusver slechts rekenen op een matige ontvangst. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB ligt de score op moment van schrijven dan ook slechts op 6,2/10.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
20 wereldberoemde TV-series die in 2020 gaan stoppen
Series / Nieuws

20 wereldberoemde TV-series die in 2020 gaan stoppen

Van Supernatural tot Criminal Minds.

In 2019 werden er weer een aantal grote series afgerond. Denk maar aan de slotseizoenen van Game of Thrones, The Big Bang Theory en Orange Is the New Black. Ook volgend jaar komen er weer een groot aantal serie tot een afronding.

Hieronder staan de tien opvallendste series die in 2020 worden afgerond na een x aantal seizoenen. De lijst staat opgesomd op basis van het aantal seizoenen. Met dank aan het overzicht van TV Line.

Tien grote series die in 2020 worden afgerond

Supernatural (seizoen 15)
Criminal Minds (seizoen 15)
Modern Family (seizoen 11)
(seizoen 11)
Arrow (seizoen 8)

Homeland (seizoen 8)
The 100 (seizoen 7)
Agents of S.H.I.E.L.D. (seizoen 7)
Star Wars: The Clone Wars (seizoen 7)
Strike Back (seizoen 8)

BoJack Horseman (seizoen 6)
Empire (seizoen 6)
Power (seizoen 6)
Vikings (seizoen 6)
Blindspot (seizoen 5)

Fuller House (seizoen 5)
Lucifer (seizoen 5)
13 Reasons Why (seizoen 4)
Dear White People (seizoen 4)
Glow (seizoen 4)

En zo zijn er nog een aantal kleinere series die in 2020 worden afgerond. Dit is uiteraard nog los van de series die in 2020 nog gecanceld gaan worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher 3' videogame opnieuw populair door de serie
Series / Nieuws

'The Witcher 3' videogame opnieuw populair door de serie

The Witcher 3 wordt terug massaal gespeeld na de lancering van de reeks...

De lancering van The Witcher heeft duidelijk heel wat teweeg gebracht. Niet alleen wordt er massaal over de Netflix-serie gepraat, daarnaast lijkt de lancering van de reeks ook een positieve invloed te hebben op de laatste videogame uit de reeks, namelijk The Witcher 3.

Op het Steam platform wordt de game sinds 20 december (niet toevallig de datum waarop de serie op de streamingdienst verscheen) terug massaal gespeeld. Op piekmomenten is er sprake van maximum 50.000 mensen die tegelijkertijd het spel spelen. Deze cijfers blijken uit de data van zowel Steamdb als SteamCharts. The Witcher 3 wordt nog steeds vrij frequent gespeeld, maar zelden liggen de cijfers boven de 20.000 spelers tegelijkertijd.

Lees ook: Showrunner 'The Witcher' is boos op negatieve recensies

Andrzej Sapkowski
Niet alleen de reeks, maar ook de videogames die van The Witcher zijn verschenen zijn gebaseerd op de boeken van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. Hij gaf recent te kennen erg tevreden te zijn met het succes welke de franchise kent. Echter gaf Sapkowski wel nog aan te balen van de overeenkomst die hij heeft afgesloten met de ontwikkelaar achter de videogames. Deze overeenkomst stelt namelijk dat de Poolse auteur slechts één keer wordt uitbetaald. Dat leek in eerste instantie een slimme keuze, maar de games werden een razend groot succes.

Net zoals er met zekerheid een tweede seizoen van The Witcher zal verschijnen werd er inmiddels ook reeds een overeenkomst afgesloten voor de komst van een extra The Witcher videogame.

Lees ook: Vormen drie gelijktijdige tijdlijnen een probleem voor 'The Witcher'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Lost in Space' seizoen 2!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Lost in Space' seizoen 2!

Het tweede is vanaf nu te bekijken op de populaire streamingdienst...

In april 2018 werd het eerste seizoen gelanceerd van de serie Lost in Space. Op de Comic Con beurs in New York dit jaar werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zou verschijnen. Wel, we hebben goed nieuws voor de fans, want dat tweede seizoen is vanaf vandaag, dinsdag 24 december 2019 te bekijken op Netflix!

Lost in Space is eigenlijk een reboot van de reeks welke in de jaren '60 bijzonder populair was in de Verenigde Staten. De reeks neemt ons mee in de toekomst en toont ons onder meer hoe kolonisatie in de ruimte werkelijkheid is geworden. De familie Robinson gaat vervolgens op zoek naar een beter leven en vooral naar een betere wereld, maar dat loopt niet helemaal zoals ze dat in eerste instantie had gepland. Wanneer ze uiteindelijk niet op de gewenste bestemming aankomen zijn ze verplicht om samen te werken met onbekenden.

Lees ook: Eerste trailer Netflix hitserie 'Lost in Space' seizoen 2!

Kerstavond
De lancering van het tweede seizoen van Lost in Space op 24 december 2019 op Netflix zorgt er voor dat fans iets extra's hebben om op Kerstavond naar uit te kijken! Op gespecialiseerde websites doet de serie het in ieder geval behoorlijk goed. Op de website IMDB heeft ze bijvoorbeeld een score gekregen van 7,2/10. Op die andere gespecialiseerde website, namelijk Rotten Tomatoes ligt de score van de Average Audience Score op 72 procent. De Average Tomatometer geeft een score weer van 68 procent.

Wil jij graag nog even een voorsmaakje van het tweede seizoen van Lost in Space? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsissen laatste delen Crisis on Infinite Earths
Series / Nieuws

Synopsissen laatste delen Crisis on Infinite Earths

Nog maar twee afleveringen!

The CW heeft de synopsissen voor de laatste twee afleveringen van Crisis on Infinite Earths vrijgegeven. Daarmee hebben we dus eindelijk ook meer informatie over delen vier en vijf van de serie, die allebei op 14 januari te zien zullen zijn op de Amerikaanse televisiezender.

Deel 4: Oliver is iets anders geworden in deel vier van Crisis on Infinite Earths. De Paragons zoeken nu ze vastzitten in het Vanishing Point een manier om te ontsnappen. De situatie lijkt onmogelijk, vooral nu The Flash verdwenen is. Maar hoop verschijnt in de vorm van Oliver Queen, die onthult dat hij iets anders is geworden. En ondertussen worden de oorsprongsverhalen van The Monitor en Anti-Monitor onthuld.
Deel 5: De Aarde-verwoestende Crisis on Infinite Earths crossover komt tot een einde. Werelden hebben overleefd. Werelden zijn gestorven. Niets zal hetzelfde zijn.

Het is nu dus tijd om de crossover af te ronden en daarna kan het Arrowverse ook weer vrolijk verder met uitzendingen. Benieuwd hoe de planning er uit ziet de komende tijd? Lees dan dit artikel:

Op deze data gaan de Arrowverse-series weer verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian's Baby Yoda heeft een naam!
Series / Nieuws

'The Mandalorian's Baby Yoda heeft een naam!

Maar die krijgen we nog niet te horen.

Baby Yoda heeft een naam. Dat vertelt Disney-baas Bob Iger tijdens de Star Wars Show. Maar die naam gaat hij nog niet delen. Dat zal vanzelf gebeuren tijdens de serie The Mandalorian, waarin de schattige groene gremlin te zien is.

Iger vertelde dat hij tijdens een mailwisseling met seriebedenker Jon Favreau de naam Baby Yoda gebruikte en toen "een aantal keren op mijn vingers getikt" is. In het interview noemt hij het personage tot nu toe The Asset en The Child, zoals in de serie ook gebeurt. Maar er is dus een naam en die krijgen we vanzelf.

Lees ook: Huh? Pedro Pascal is niet altijd 'The Mandalorian'

Veel onzeker
Er is nog veel onzeker over het personage. Hij maakt onderdeel uit van de soort waar Yoda ook deel van is en kan de Force gebruiken. Helaas hebben we nog niet veel meer informatie, zoals de thuiswereld van de wezentjes. Maar Iger belooft dat er een naam is.

Lees ook: We weten straks alles van Baby Yoda in 'The Mandalorian'

"Mensen willen het echt weten, die naam," aldus Iger. "Ik weet de echte naam en dat is een van de redenen waarom ik tegenwoordig extra beveiligd wordt. Ik wil geen waarheidsserum krijgen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.