Hoofdrolspeler 'The Vampire Diaries'-serie kijkt tevreden terug

Somerhalder vindt het personage van Damon Salvatore één van de beste ooit...

Door redactie, 25-12-2019 11:40

De serie [i]The Vampire Diaries[/i] werd uiteindelijk een onverhoopt succes. De reeks kreeg in totaal 8 seizoenen op The CW en groeide uit tot enkele van de populairste reeksen van het netwerk ooit. Tijdens een promotietour voor zijn nieuwe serie V-Wars heeft acteur Ian Somerhalder teruggeblikt op zijn personage van Damon Salvatore.
Uit het interview kwam naar voren dat Somerhalder met heel veel plezier terugkijkt op zijn rol als Damon Salvatore. De acteur noemde het zelfs het leukste personage dat hij ooit heeft gespeeld. Verder gaf hij nog aan dat het ook zeker één van de beste personages ooit geschreven was. Hij benadrukte dat dit niet zozeer te maken had met zijn eigen acteerprestaties, maar wel met de expertise van de schrijver / producer.

Luther Swan
In de nieuwe serie waarin Somerhalder te zien is kruipt hij in de huid van het personage Luther Swann. Ook over dat personage had hij aardig was positiefs te zeggen. Dit gezegd zijnde benadrukte Somerhalder dat Luther Swann een vrij standaard held is en dat mensen net houden van een held die buiten de lijntjes durft te kleuren. Hij benadrukte dan ook dat het verschil tussen het personage Damon Salvatore enerzijds en Luther Swann anderzijds wellicht niet groter had kunnen zijn.

De reacties op de nieuwe reeks met Ian Somerhalder in de hoofdrol, V-Wars kan tot dusver slechts rekenen op een matige ontvangst. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB ligt de score op moment van schrijven dan ook slechts op 6,2/10.

Lees meer over: The Vampire Diaries, serie, Ian Somerhalder, VWars

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in