Nieuw op Netflix: Tweede seizoen van de populaire serie 'You'

Nieuw op Netflix: 'You' seizoen 2

Het tweede seizoen staat vanaf Tweede Kerstdag op Netflix...

Geoffrey Ketels, 25 december 2019 om 14:23

Het eerste seizoen van de serie You werd prima ontvangen. Meteen waren heel wat mensen dan ook benieuwd naar het moment waarop het vervolg zou verschijnen. Dat wachten is nu bijna voorbij. Het tweede seizoen van You is te bekijken op Netflix vanaf morgen, donderdag 26 december 2019!
In het tweede seizoen van You maakt de kijker onder meer kennis met de vermiste ex-vriendin van Joe Goldberg. Candace is vastbesloten om Joe een lesje te leren. Dit is voor hem meteen een belangrijke reden om de deur van New York achter zich dicht te trekken en te verhuizen naar Los Angeles! In de stad van de sterren krijgt hij de mogelijkheid om zijn intense, afgelopen relatie te verwerken. Uiteindelijk komt er ook terug een nieuwe vrouw in het leven van Joe, namelijk Love (Victoria Pedretti).

Lees ook: Onheilspellende beelden Netflix serie 'You' seizoen 2

Tweede Kerstdag
Het tweede seizoen van You zal op Tweede Kerstdag (donderdag 26 december 2019) verschijnen op de populaire streamingdienst Netflix. Ze bestaat uit 10 gloednieuwe afleveringen. Het eerste deel van de serie werd prima ontvangen, zo bewijzen ook de scores op verschillende gespecialiseerde websites. Op IMDB ligt de score nog op 7,7/10, maar op Rotten Tomatoes geeft de Average Tomatometer een prachtige 91 procent aan. De Average Audience Score ligt met 78 procent wel een stukje lager.

Wil je nog graag even een klein voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van You vooraleer ze op Netflix verschijnt? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: You, serie, Netflix

Populair nieuws