search
Nieuw op Netflix: De mysterieuze serie 'The Gift'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De mysterieuze serie 'The Gift'

'The Gift' is de tweede Turkse Netflix original die verschijnt...

Na The Protector heeft Netflix nu haar tweede Turkse original op de wereld losgelaten. Deze serie luistert naar de naam The Gift en is vanaf vandaag, vrijdag 27 december 2019 te bekijken op de streamingdienst Netflix.

The Gift vertelt het verhaal van een jonge kunstenares genaamd Atiye. Haar leven verandert plots op het ogenblik dat er een mysterieus symbool wordt ontdekt bij een archeologische opgraving in Göbeklitepe. De cast van The Gift bestaat uit verschillende populaire, Turkse acteurs en actrices. Het gaat hierbij onder meer om Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Åženolsun en Metin Akdülger.

Tweede Netflix original
Met The Gift lanceert Netflix haar tweede Turkse original. Eerder bracht ze ook al de reeks The Protector op de markt. Van deze reeks verschenen al twee seizoenen die goed werden onthaald. Deze serie vertelt het verhaal van Hakan welke probeert om Istanbul te beschermen tegen onsterfelijke slechteriken.

Ben jij ook al benieuwd naar wat The Gift allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan even de onderstaande trailer. Wil je meteen meer van deze serie zien? Dat kan ook! The Gift is namelijk vanaf vandaag, vrijdag 27 december 2019 te bekijken op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen