search
Disney gaat flink verdienen op 'Baby Yoda'!
Series / Nieuws

Disney gaat flink verdienen op 'Baby Yoda'!

Het was even wachten, maar de eerste officiële merchandise is er!

Sinds de lancering van The Mandalorian op Disney+ in november van dit jaar verkoopt de merchandise van de reeks als zoete broodjes. Fans van de serie zijn echter reeds enige tijd vragende partij voor merchandise van 'The Child'. Officiële merchandise bleef echter uit... tot nu!

Disney heeft namelijk via social media bekend gemaakt dat er vanaf nu een officiële pluche figuur van The Child of Baby Yoda kan worden aangekocht. Het gaat voorlopig echter wel nog slechts om een pre-order. De daadwerkelijke verdeling van het pluche figuurtje begint dan ook pas ten vroegste ergens in de loop van maart 2020. Het prijskaartje voor de pluche is 24,99 dollar.



Gemengde reacties
Op social media verschenen meteen na de aankondiging heel wat gemengde reacties op de pluche. Velen vinden het figuurtje fantastisch en lieten weten meteen hun pre-order te hebben geplaatst terwijl anderen toch wel wat commentaar hadden op de uitstraling van het figuurtje. Anderen vroegen zich dan weer af waarom het zolang moest duren vooraleer Disney met een dergelijke pluche op de proppen kwam. Het moet inderdaad gezegd dat men bij Disney er wellicht beter aan had gedaan om wat sneller met het pluche figuur op de markt te komen.

De officiële Disney shop heeft ondertussen aangegeven dat ze nauw aan het samenwerken is met niet alleen licentiehouders, maar ook met retailers om nog meer producten van The Mandalorian te lanceren. Er wordt niet alleen gesproken van nog meer pluche figuren, daarnaast zouden er ook (video)games verschijnen evenals allerhande soorten speelgoed en verzamelobjecten. Wordt dus ongetwijfeld nog vervolgd!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen