search
Onthutsende foto van alle verdwenen 'Walking Dead'-helden
Series / Nieuws

Onthutsende foto van alle verdwenen 'Walking Dead'-helden

Dit zijn alle personages van wie we tot nu toe afscheid namen.

De serie The Walking Dead staat erom bekend regelmatig afscheid te nemen van hoofdpersonen. En dat zal ook voorlopig zo blijven. Zo nemen we straks weer afscheid van Michonne en is daarmee een van de laatste elementen van de eerste paar seizoenen van wie we afscheid nemen.

Een nieuwe foto die een fanaccount op Twitter plaatste, laat zien van wie we allemaal afscheid hebben moeten nemen tot nu toe. Het is een hele zwik hoofdpersonen die we vaarwel hebben moeten zeggen, al klopt hij niet helemaal in technische zin. Zo zien we Rick Grimes ook op het beeld staan, terwijl Rick natuurlijk straks een eigen filmreeks krijgt. Tegelijk is het ergens ook een onthutsend beeld, want het laat duidelijk zien wie we de afgelopen elf jaar allemaal zagen verdwijnen.

Lees ook: Dood stuntman 'The Walking Dead' was te voorkomen?

Grootse toekomst
Alhoewel personages als sneeuw voor de zon verdwijnen, doet de franchise dat voorlopig niet als het aan AMC ligt. We krijgen volgend jaar maar liefst 42 afleveringen te zien van series rond de zombie-apocalypse. En er komen films, miniseries en specials. De komende jaren kunnen we dus nog veel, veel meer nieuws verwachten.

Lees ook: Hoe zal 'The Walking Dead' eindigen?

Aanbevolen artikelen