Hoe zal 'The Walking Dead' eindigen?

Hoe zal 'The Walking Dead' eindigen?

Acteurs hebben wel zo hun eigen ideeën.

Jim Pedd, 17 december 2019 om 16:17

Hoe zal The Walking Dead eindigen? Enkele acteurs delen hun idee over hoe de serie, gebaseerd op de comics van Robert Kirkman, een einde moet krijgen. Nooit onthulde Kirkman hoe de wereld nou precies eindigde.
Hij vertelde enkel dat “dat een gek sci-fi ding is, dat het verhaal een stuk gekker zou maken”. Toen hij met de pitch voor de comics kwam, moest Kirkman liegen. Hij kreeg het alleen verkocht toen hij vertelde dat de uitbraak voort zou zijn gekomen uit een invasie van aliens, die de zombies gebruikten om de infrastructuur van de wereld te verzwakken.

Lees ook: Lijkschouwer: zombies 'The Walking Dead' zijn hartstikke nep

Aliens of wetenschappers?
Ook acteur Ross Marquand deelt dat idee. “Of aliens waren de oorzaak van de uitbraak van zombies, of ze komen naar de planeet om ons allemaal uit te roeien. Wat het ook is, het wordt fantastisch.” Ook Michael Cudlitz (acteur en regisseur) heeft een idee. “Ik denk dat het door onszelf komt. Ik denk dat wetenschappers ergens aan werkten en dat het echt helemaal mis ging.”

Lees ook: Fans maken zich zorgen over de Rick Grimes-films

Actrice Melissa McBride denkt nog verder: “Ik denk dat het een televisieserie is. Dat iemand dan Cut! roept, en je ziet hoe de Walkers hun maskers afdoen, elkaar een knuffel geven en weglopen. Dat het dus duidelijk wordt dat het altijd een serie was.”

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Robert Kirkman, Michael Cudlitz, Melissa McBride, Ross Marquand

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws