'The Mandalorian'-finale: De zeven grootste onthullingen

The Mandalorian-finale: De 7 grootste onthullingen

De serie rondt nu al zijn eerste seizoen af.

Jim Pedd, 28 december 2019 om 14:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Deze week kwam The Mandalorian tot een einde. En dat leverde heel wat gave momenten op, die we vandaag voor je op een rij zetten. Hieronder volgt dus de top zeven onthullingen!
Het gezicht van de Mandalorian: Vandaag zagen we voor het eerst het gezicht van onze held. Zijn helm werd verwijderd door IG-11 om zijn leven te redden. En Mando ziet er heel gewoontjes uit.

De naam van de Mandalorian: Mando blijkt ook een naam te hebben: Din Djarin.

Lees ook: Huh? Pedro Pascal is niet altijd 'The Mandalorian'

De achtergrond van de Mandalorian: Ook leren we dat Mando niet van Mandalore komt. Zijn familie werd vermoord door een B2 Super Battle Droid, daarom wantrouwt hij robots. Een groep Mandalorians redde zijn leven en heeft hem opgevoed alsof hij een van hen was.

Cara Dune komt van Alderaan: We leren ook dankzij Moff Gideon dat Cara Dune, een voormalig shock trooper van de Rebellen, komt van de planeet Alderaan, die door het Keizerrijk vernietigd werd.

Lees ook: 'The Mandalorian's Baby Yoda heeft een naam!

Gree Karga was een magistraat: Weinig details, maar we leren dat Greef Karga een voormalig magistraat was.

Moff Gideon heeft een achtergrondverhaal: Hij blijkt inderdaad een voormalig gouverneur te zijn van het Keizerrijk. Hij was ook lid van de Imperial Security Bureau, een soort KGB en actief tijdens de Purge van Mandalore. Eigenlijk had hij voor oorlogsmisdrijven geëxecuteerd moeten worden.

Gideon heeft het Darksaber!: Een mythisch lichtzwaard, gemaakt door Tarre Vizslam, de eerste Mandalorian die lid werd van de Jedi Order.

Bron: EW

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws